Hilsen fra bestyrelsen - valgkampens slutspurt

Kære Alternativister

Vi sender her en hilsen fra storkredsbestyrelsen, i denne travle tid, hvor både KV og RV står for døren. Alternativets lokaler i Åbenrå 33 summer af leben og alle har travlt med alt. Vi har med glæde givet afkald på ”vores” lokale, for at give plads til de engagerede kandidater. Ingen har dog så travlt, at der ikke er overskud til smil og venskabelig snak.

Vi i bestyrelsen nyder at være en del af dette demokratiske knokkel og vi ønsker at takke alle jer flittige alternativister, for den arbejdsindsats der ligges for dagen!

Der er nu under én uge til, at vælgerne skal ind i stemmeboksen og, med inspiration fra alternativet, tænke ud af boksen :negative_squared_cross_mark::+1:.
Dette kræver at vi alternativister, kandidater såvel som frivillige, smøger ærmerne en gang mere op og intensiverer indsatsten hvor det er muligt. Dette gælder alt fra, at hjælpe kandidater med deres arrangementer og happenings, at dele opslag på diverse sociale medier og vigtigst, at diskutere politik med alt og alle (også dem man er uenig med :wink:)

Vi har i storkredsbestyrelsen succesfuld landet en aftale med de 3 andre storkredse i Region Hovedstaden, om hvordan vi bedst muligt fordeler økonomiske ressourcer, således at alternativets RV kandidater kommer ind i varmen i dette, med alternativets briller, historiske regionsrådsvalg.

Vi tillader os i denne ’hilsen fra bestyrelsen’ at agerer talerør for et RV og et KV arrangement der afholdes på søndag:

Verden stopper heldigvis ikke efter d. 21. november og det gør Alternativet heller ikke. Vi vil derfor gerne gøre opmærksom på det altid hyggelige GRØN JUL arrangement der afholdes i Åbenrå 33 den 26. november fra kl. 12

Grønne hilsner og med et håb om to FANTASTISKE valg på tirsdag
Storkredsbestyrelsen :green_heart: