Hi5 Dagen - 31. maj

Hvad finder i på til Hi5 Dagen? Del jeres idéer her!

High fives_ til hele landet!

Hi5 Dagen sparker Alles Folkemøde i gang med et brag onsdag d. 31. maj 2017. Alternativets kandidater og lokalforeninger i hele Danmark vil møde danskerne i morgentrafikken og ønske dem en fortryllende dag med en syngende highfive – og evt. en kop morgenkaffe.

Der er ingen regler for, hvordan det skal se ud. Kun fantasien sætter grænser. Så om man slår sig op ved en hovedvej, en cykelsti, på banegården, foran rådhuset eller foran indgangen til en stor arbejdsplads, er underodnet. Har i skilte eller et stort Å med? Fedt! Det kan også være, der skal fyldes et par termokander, så i har noget at varme jer selv og trafikanterne med? Det handler bare om at få hilst på så mange som muligt og skabe en masse god og sjov stemning.

Dagen er en oplagt mulighed for kandidater til at gøre sig synlige. De kan fx at melde ud på de sociale medier, hvor og hvornår de er at finde - så kunne det jo være, der kommer en journalist forbi. Fra central hånd vil vi udarbejde pressemateriale, så alle de danske medier ved, at Alternativet er på gaden og er rundhåndet med high fives.

Tankerne bag:
Demokrati er ikke noget der kommer af sig selv. Det er noget vi skaber sammen; et fælles projekt, hvor alle er med.

I dag kan man hurtigt føle, at afstanden mellem mennesker vokser. Det politiske landskab bliver mere og mere polariseret, og debatten præges af forsimplinger, frygten for det ukendte og en manglende evne eller vilje til at lytte til hinanden.

Hi5 Dagen handler om at minde hinanden om, at vi alle grundlæggende er på samme hold - uanset hvad vi ellers kan være uenige om. Hi5 dagen er Alternativets måde at sprede smil i den hektiske morgentrafik, og huske hinanden på, at alle er uundværlige i det store fællesskab.

2 Likes