Grønt HÅB over Randers Kommune

Grønt HÅB over Randers Kommune

Kære medlem!
Lige om lidt skal vi til stemmeurnerne, og i Alternativet håber vi selvfølgelig på, at borgerne i Randers Kommune vil være med til at gøre vores kommune lidt grønnere i den kommende byrådsperiode. Vi har et fantastisk hold af 8 kandidater, og borgerne i Randers Kommune har virkelig taget varmt imod Alternativet!

Vælgermøde i Randers Regnskov
På lørdag den 18. november afholder TV2-OJ vælgermøde med paneldebat i Randers Regnskov fra 10-12. Alternativet Randers’ spidskandidat Frederik Glerup Christensen vil være at finde i panelet. Hvis man er interesseret i at være tilhører og overvære paneldebatten, bedes man tilmelde sig på: tilmeldningKV17@tv2oj.dk.


Slutspurten
Valgkampen bevæger sig ind i sin sidste fase - slutspurten! Derfor går Alternativet Randers på gaden mandag den 20. november. Vi holder til på busterminalen klokken 14.30 til 17 for at give de sidste vælgere, der endnu ikke har besluttet sig, lidt grønt håb og et pust i den grønne retning. Vi håber at møde mange medlemmer og interesserede borgere!


Alternativet hepper på vælgerne!
På valgdagen den 21. november vil Alternativet Randers gerne give alle borgerne i kommunen et skulderklap for at stemme! Derfor vil Alternativet Randers’ forperson Anni Andersen og spidskandidat Frederik Glerup Christensen være at finde ved udvalgte valgsteder i løbet af valgdagen. Det bliver en slags “tour-de-HÅB” for Randers Kommune. Det gør vi, for at vise vores taknemmelighed overfor de borgere, der engagerer sig i demokratiet. Flere oplysninger om “touren” vil blive oplyst senere!

Har du lyst til at deltage i ovennævnte begivenheder, så kontakt rigtig gerne:

Alternativet Randers
Mail: randers@alternativet.dk

Forperson Anni Andersen
Mail: anni.h.andersen@alternativet.dk
Tlf. 30 66 01 41

Spidskandidat Frederik Glerup Christensen
Mail: frederik.glerup@alternativet.dk
Tlf. 52 43 04 27

Med HÅB om et godt valg!
/ Alternativet Randers