Grønne nyheder fra lokalområdet - juni 2016

Kære medlemmer i Faxe og Stevns

Vi vil gerne starte med at sige velkommen til en del nye medlemmer.
Ifølge den sidste opdatering er vi 39 i Faxe og 27 på Stevns. Og skulle I være i tvivl, så er det flere end mange andre små partier. Tak fordi I støtter Alternativet med jeres medlemskab, det er vi rigtig glade for.

Til alle vores medlemmer en lille reminder, at den nye medlemsdatabase ALLE OS nu er kørende. Smut gerne forbi der via denne link og opdater din profil:

I søndags har vi været repræsenteret til et fælles grundlovsarrangement i Boesdal Kalkbrud ved Rødvig. Kirsten havde arrangeret vores deltagelse, for at blive mere synligt på Stevns, hvor vores aktivitetsniveau stadigvæk hælter lidt bagud. Vi vil gerne sige tak for hjælpen til Anni fra Faxe og til Jan fra Næstved afdelingen, som har været med til at bygge en fin stand op. I kan se et billede som vedhæftet fil.

I mandags holdt vi bestyrelsesmøde, hvor vi planlagde kommende møder mm. Det er nu, du skal finde din kalender frem og sætte en masse grønne hjerter i kalenderen:

Mandag, 13.6.2016, kl. 19, Mødestedet i Hårlev, Bredgade 1, 4652 Hårlev
Arrangement fra SF: Hvad skal vi med landbruget? Åbent arrangement med Lisbeth Bech Poulsen (MF) Få en snak om landbrugets udfordringer: Dyrevelførd, Økologi, Naturen, Grundvand

Tirsdag, 21.6.2016, kl.19-21, Faxe Bibliotek, Lokale B og C
KV17 gruppen holder “kick off Lokalpolitik”
KV17 grupper er så småt ved at finde sine ben, men vi vil rigtig gerne have så mangen som muligt af jer ind over. (Flere ved mere) Vi vil skal have fundet de politik områder hvor vi mere vi kan gøre størst forskel og hvor vi kan opnå den største gemmemslagskraft. Så kom og vær med til at skabe den lokal politik som Alternativet skal kæmpe for at gemmemføre i Faxe og Stevns kommuner.
Dagsorden.

  1. Velkomst og en kort orientering om valglov og alternativets vedtægter i forhold til KV17 v/ Ivan Flændsdal.
  2. Brainstorm i 1-2 eller 3 grupper (alt efter hvor mangen vi er).
  3. Kan vi sætte vores idé op imod de 3 bundliner (den grønne, den sociale, og den økonomiske).
  4. Afslutningen og en plan videre frem.
    KV17 grupper håber virkelig at i vil komme og give os en masse input. Der er her du har den første chance.

Torsdag, 23.6.2016, kl.20 Skt. Hansaften ved Faxe Ladeplads, ved stranden ved Flagstangen, Østersøvej
Vi er blevet bedt om at holde båltale. :o) Ivan har sagt ja til at gøre det, og vi glæder os til at høre hans tale kl. 20.30 Bålet bliver tændt efterfølgende.

Tirsdag, 12.7.2016, kl.16 Møde i ungenetværket, Haslev bibliotek eller hos Naja
Nærmere info følger

Mandag, 8.8.2016, kl.19 Åbent bestyrelsesmøde i Frivillighedscnter i Hårlev, Kirsten booker [vi opdagede senere at det er Helles fødselsdag, evt. holder vi det hos hende og tager kage med]
Her finder vi flere datoer for bestyrelselsmøder og medlemsmøder for det næste halve år.

Torsdag, 8.9.2016, kl.19 Åbent bestyrelsesmøde Kulturnariet i Haslev, Ivan booker

Søndag, 14.8.2016, kl.13 til kl.16, Medlemsmøde, Haslev Bibliotek

Søndag, 25.9.2016, kl.13 Ekstraordinært årsmøde mht. nye vedtægter i forbindelse med de nye landsvedtægter. FT-kanditater og kandidater til Regionsrådet skal vælges og indstilles til storkredsen inden januar, dette vil også være oplagt der.
Nærmere info og indkaldelse følger.

Hvis ikke det var datoer nok, kan du altid finde et spændende arrangement i Alternativets kalender på hjemmesiden:
http://alternativet.dk/kalender/

Rune er i kontakt med andre partier i Faxe for at planlægge et lille lokalt Folkemøde til juni 2017. Det kommer I til at høre mere om, når vi har lidt flere detaljer på plads.

Vi ønsker jer alle en dejlig sommer og håber, at vi får lejlighed for at hilse på jer til et af vores arrangementer i de kommende måneder.

Grønne hilsner

Bestyrelsen i Alternativet Faxe/Stevns

Rune Schjellerup, 60 15 75 18

Kirsten Kock, 50 55 03 01

Helle Dalsgaard, 26 74 30 24