GRØN💚Valgmøde med Christian Poll d. 7 februar i Torup Forsamlingshus

Kære medlem af Alternativet Halsnæs.

Tiden nærmer sig, hvor vi igen skal afgive vores stemme.

I den anledning har Alternativet-Halsnæs i samarbejde med MF Christian Poll og hans valgkampagne-team, aftalt at afholde et lokalt valgmøde her i kommunen.

Christian Poll blev valgt til Folketinget for Alternativet i 2015, og har gennem arbejdet dér, været en ivrig og kompetent stemme for naturen. En stemme, som bl.a. har udviklet sig gennem hans engagement og tidligere arbejde hos Danmarks Naturfrednings Forening.

Under valgkampen vil Christian komme hele Nordsjælland rundt med sine budskaber, bl.a. om hvordan vi bør behandle naturen, for at fremme den grønne udvikling best muligt.

naturpakken.pdf (2.3 MB)

I den forbindelse er du inviteret - til en inspirerende og informativ aften!

Torup Forsamlingshus, Hågendrupvej 6A, 3390 Hundested. Torsdag d. 7 februar kl. 19-21.

Sofie Kempf vil stå for at indlede aftenen på en interessant og aktiverende måde, og fortæller følgende:

Du har chancen for at tale direkte med Christian Poll, finans-, klima- og miljøordfører for Alternativet i folketinget og spidskandidat til valget for Alternativet i Nordsjælland.

Kom til en oplevelses-og lærerig aften.

Program:

Vi starter aftenen med at træne din evne til at være nysgerrig.

Nysgerrighed styrker kreativitet, innovation, samarbejde og skaber færre konflikter.

Du vil efterfølgende kunne tage en øget nysgerrighed med dig videre ud i livet.

Den trænede nysgerrighed vil vi bringe i spil, så du bliver klogere på hvordan Alternativet gennem de sidste 3 ⅓ år har arbejdet for at skabe en ny politisk kultur og styrket den grønne bølge i Folketinget.

Christian Poll vil fortælle om Alternativets arbejde og resultater gennem denne valgperiode. Og ikke mindst vil han sætte ord på hvad Alternativet vil arbejde for i en ny valgperiode og selvfølgelig svare på dine spørgsmål.

Christian har en sjælden god evne til gennem levende fortællinger, at vise hvordan netop brugen af Alternativets værdier gør en forskel i den politiske dialog.

Gå ikke glip af mødet med en yderst vidende mand inden for miljø og klima og nogle levende fortællinger om livet og arbejdet på borgen.

Træningen i nysgerrighed foregår ved Sofie Kempf. Sofie arbejder til dagligt med udvikling af bæredygtig ledelse og organisationer fra et kropsligt lærings afsæt.

Tilmelding -ja tak :slight_smile:
Entre 20 kr. ja tak, som du kan betale via MobilePay på 57 449. Skriv navn og Poll på din betaling.