Godt nytår fra Alternativet, Københavns Omegn

Godt nytår til alle i Københavns omegn – KOS!

Tusind tak for et nærværende og positivt 2016 hvor vi sammen fik etableret 10 lokale foreninger rundt om i vores storkreds. Det er opløftende at se hvordan ideerne spirer lokalt og samarbejdet på tværs af kommunerne udvikler sig. Det samarbejde kan vi bruge i 2017 til at skabe et sprudlende politisk og socialt fællesskab i forstæderne. Det tegner godt, og det er en spændende tid vi går i møde! Ikke mindst fordi vi nærmer os kommunalvalget den 21. november.

Vi vil opfordre alle medlemmer til at tage initiativer til sammen at lave arrangementer i den forbindelse. Du kan følge dem her på siden, på de lokale facebookgrupper og i AlleOS kalenderen: AlleOs // Alternativet.

Den 26. februar holder Gladsaxe et forstadsseminar for alle interesserede og i ugen op til Grundlovsdag og på dagen laver vi sammen en række arrangementer som en slags ”prøvevalg”. De kommende måneder kan alle deltage i forberedelserne.

Hen over de tidlige forårsmåneder holder alle foreninger tillige årsmøder og også opstillingsmøder hvor der vælges lokale kandidater til kommunalvalget. Er det noget for dig at være kandidat, eller frivillig i valgkampen eller er du bare nysgerrig på hvad der foregår eller har du lyst til mere fællesskab så er du mere end velkommen til ethvert arrangement og i enhver forberedelse.

Alle er vigtige og enhver deltagelse, stor som lille, er værdsat. Til marts skal vi også vælge 2 gode velkvalificerede Folketingskandidater. De skal supplere de 8 vi allerede har valgt og meget gerne supplere mangfoldigheden i bred forstand, køn, alder, baggrund etc.

Der sker i masse i Alternativet i 2017. Lad os sammen give samfundet og vores lokale miljøer et alternativt tvist i en god retning med mere fællesskab, lighed og nænsom behandling af hinanden og miljøet.

Tak for i år og godt nytår!

De kærligste hilsner Københavns omegns storkreds bestyrelse!