Godt nytår - årets sidste nyhedsbrev

Så er det tid til årets sidste nyhedsbrev, og jeg vil benytte lejligheden til at ønske alle et rigtigt godt nytår og se lidt tilbage på året der gik og frem til det kommende år, som der er tradition for ved årskiftet.

(Hvis du bare vil vide, hvad der sker i det nye år, så står det nederst på siden.)

julebillede2-lille

Det har været mit første år som forperson i Alternativet Guldborgsund, og det har været dejligt at opleve et stort og levende engagement hos medlemmerne. Som under efterårets klimadag.

klimadag-lille

I Guldborgsund er vi så heldige at have to lokale kandidater, som stiller op til Folketinget i 2019. De var på gaden i december for at gøre opmærksom på menneskerettighederne. Her ser I dem:
julebillede-lille

I 2019 kommer folketingsvalget. Og Alternativets mærkesager er ikke blevet mindre aktuelle, siden partiet blev dannet for fem år siden. Vi har virkelig brug for at sætte skub i den grønne omstilling, hvis vi skal efterlade en beboelig klode til vores efterkommere. Og verden trænger i den grad til en kærlige revolution. Så der er brug for jeres alle sammens engagement i valgkampen, om det så er at hænge plakater op, dele opslag på Facebook eller tale med naboen eller familien om fremtidens udfordringer og Alternativets bud på løsninger.

Og alle er selvfølgelig meget velkomne til at møde op og være med til lokale arrangementer.

I de kommende måneder kunne det være:

Næste møde i lokalforeningen 13/1 - på Kulturforsyningen kl. 14-16.30.
På vores seneste bestyrelsesmøde aftalte vi at holde faste møder den 2. søndag i måneden. I januar bliver det så søndag d. 13. Vi holder åbent bestyrelsesmøde kl. 14-15 efterfulgt af medlemsmøde, hvor vi laver årshjul sammen.

Onsdag den 16. januar afholder Joan Kragh, en af vores lokale folketingskandidater, en samtalesalon sammen med Sikandar Siddique, som er opstillet som folketingskandidat for Å i Københavns Omegn. Det kommer til at handle om, hvordan Alternativets politik binder hovedstaden og provinsen sammen med den grønne og sociale dagsorden. Det foregår på Kulturforsyningen kl. 17.30-19.30

Hvis du har læst nyhedsbrevet fra Storkredsen, ved du, at Rasmus Nordqvist er på tur rundt på Sjælland for at fortælle om regeringsprogrammet. Lørdag den 2. februar kommer han til Vordingborg sammen med Claus Jansson. Vi har endnu ikke modtaget oplysninger om tid og sted, men sæt kryds i kalenderen.

Hvis du vil holde dig orienteret om, hvad der sker, så tjek
Facebook https://www.facebook.com/alternativet.guldborgsund/
eller kalenderen på AlleOs https://alleos.alternativet.dk/events

Med ønsker om et dejligt nytår til alle,
Anna Eisler
forperson Alternativet Guldborgsund