Gode ideer og initiativer søges!

Kære alle,

I Alternativet Halsnæs, har vi en sum penge, som vi gerne så omdannet til noget godt for Alternativet, inden året er omme, og som gerne både kunne inspirere eksisterende medlemmer, samt tiltrække nye.

Og, vi kunne i den sammenhæng godt tænke os, at blive inspireret af jer andre! Hvad har I haft af arrangementer, eller hvordan har i på anden måde brugt jeres økonomi til at skabe synlighed, håb og engagement?

Vi glæder os til at høre fra jer, og håber at denne tråd samtidigt kan være til gavn for andre derude i lokalafdelingerne.

De bedste hilsener

Bestyrelsen Alternativet Halsnæs

1 Synes om

Her i Køge/Storkreds Sjælland har vi haft:

  • “Gå med Alternativet” - uforpligtende aften-gåture rundt i vores midtby, hvor vi fik en snak om alt fra byfornyelse, affald, parkering, cykelstier og meget andet.
  • Ture i biffen med efterfølgende debat (vi har set https://www.dfi.dk/viden-om-film/filmdatabasen/film/i-morgen - og andre har vist/påtænker at vise “En ubekvem sandhed” eller “Rejsen til Utopia”)
  • Besøg i Økolandsby (besøg og rundvisning i Permatopia i Karise)
  • Foredrag med kompetente personer, som kan nuancere vores tre bundlinjer (i Storkreds Sjælland har vi to foredrag/debat aftener i støbeskeen hhv. kulturdebattør Christian Have (AlleOs // Alternativet) og bioetiker Mickey Gjerris (AlleOs // Alternativet)
  • I Storkreds Sjælland har flere lokalforeninger gennem tiden købt forskelligt “udstyr” (fx caféhøjborde, klapstole, sammenklappeligt telt, beachflag etc. til brug ved mødet med vælgerne) - og så har vi forsøgt at danne et overblik over, hvilket udstyr vi nu har rundt omkring i Storkredsen, hvor og hos hvem, så vi kan låne af hinanden
  • Besøg på Christiansborg (med rundvisning og debat og besøg på “Den Grønne Gang”)
2 Synes om