God Sommer!

Kære medlemmer af Alternativet

Kan I mærke det?

Sommerluften, der sniger sig ind i stuerne, studenterne, der synger i gaderne og ikke mindst; de lange, lyse nætter. Det er blevet sommer!

Fra Hovedbestyrelsen skal der lyde et kæmpe stort TAK - et tak for et fantastisk landsmøde, et tak for en uge med demokratisk inspiration under Alles Folkemøde og et tak for en ‘forlænget’ weekend på Bornholm med en virkelig flot tilstedeværelse på Folkemøde med hele 43 arrangementer og deltagelse i mange spændende debatter.

I weekenden efter Landsmødet havde hele bestyrelsen en arbejdsweekend på Møn, og den sidste måned har vi brugt på at skabe en fælles ramme for alt det, vi vil arbejde med det kommende år. Der er allerede fuld fart på, og vi er meget ambitiøse på vores allesammens vegne - men ambitionerne handler i høj grad også om, at vi løfter i flok og får ‘hjerte’, ‘hoved’ og ‘hånd’ til at spille sammen på bedste vis.

Vi glæder os til alt det spændende, vi skal arbejde med efter sommeren - og ikke mindst det kommunal- og regionsrådsvalg, der venter. Mange af jer har allerede lagt rigtig, rigtig mange kræfter i forberedelserne til valget, hvilket også kunne ses under “Alles Folkemøde”. Det er SÅ imponerende, når man kigger på det samlede billede - og I er alle en del af det!

I Hovedbestyrelsen gearer vi ned over sommeren, men vi glæder os allerede til at deltage i samtaler, aktiviteter og møder rundt i hele landet. Tag meget gerne fat i en af os, når I har noget på hjerte - man kan finde kontaktoplysninger og information om hovedbestyrelsen arbejde på AlleOs

Opfordringen herfra skal lyde: NYD SOMMEREN - og find også den ro, som vi alle har brug for af og til. Der er brug for alle gode kræfter og kreative hoveder når vi tager fat igen til august.

God sommer :slight_smile:

Hovedbestyrelsen
Nilas, Tina, Mathilde, Erik, Tatjana, Gitte, Tobias, Jesper, Jesper, Peter, Eva, Poul og Casper

Landssekretariatet går på sommerferie

Selv de bredeste skuldre har brug for et hvil, og Landssekretariatet holder derfor lukket fra d. 1. juli til og med d. 31. juli, både på mail og telefon. Vi kan dog ikke helt undvære jer, og I vil derfor kunne ringe mandag d. 10. og 24 fra kl. 13 - 17. Hvis I er i tvivl om noget i mellemtiden, så prøv at spørge jeres sidemakker i nabokredsen, inden I slår på tråden - flere ved som bekendt mere :wink:

Der skal lyde et kæmpe tak til alle, der på den ene eller anden måde har været inde og ude af de tunge, grønne døre og beriget vores alle sammens Åbenrå med deres tilstedeværelse, til alle, der deltog i Alles Folkemøde, Folkemødet på Bornholm, Landsmødet og mest af alt til alle jer, der hver dag på den ene eller anden måde bakker op om Alternativet. Vi lover, at når vi er tilbage efter ferien, så er vi helt klar til efterårets kommunalvalg. Det håber vi også, at I er. Det bliver sjovt, spændende og historisk.

Vi glæder os til at se og høre fra jer alle sammen igen efter en velfortjent ferie - til både jer og os. Må smilene forekomme jer mange, og lykken synes stor. God sommer!

Grønne sommerhilsner
Fleur, Maiken, Nis, Esben, Sascha, Birte, Cristine, Noah, Karen-Maria, Thomas, Anders og Bjarke


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
aktiv@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk

Tak til alle i såvel hovedbestyrelsen samt landssekretariatet for en kæmpe indsats og rigtig meget velfortjent god sommerferie til jer alle - og til alle os andre :slight_smile:

Lille PS til os alle. Mangler vi en kontaktperson pga. spørgsmål i ferieperioden, så prøv også at tjekke ALLEos for medlemmer med kompetencer på det område, som jeres spørgsmål måtte vedrøre. Flere ved mere - og sammen kan vi det umulige.

Have fun ya all.