Glædelig Jul

Å med hånd lille
Nyhedsbrev Alternativet Nordsjællands storkreds – december 2017

Så blev det december! Julen nærmer sig, og året går på hæld. Her i Nordsjællands storkreds kan vi se tilbage på et hæsblæsende 2017, hvor en stor del af tiden er gået med forberedelserne til KV17 og RV17.

Kommunalvalget kastede ingen mandater af sig i de nordsjællandske kommuners byråd. Desværre mistede vi også de mandater, som vi havde i forvejen, i Gribskov, Halsnæs og Allerød kommuner. Vi har samlet kolossalt mange erfaringer til næste gang og fortsætter ufortrødent med at lave politik og påvirke de etablerede processer. Der er dog ingen tvivl om, at valgkampen med alle dens op- og nedture har været opslidende, og at vi alle trænger til et pusterum.

Bestyrelsen for Nordsjællands Storkreds, som består af et udpeget medlem fra hver kommuneafdeling, har holdt sit konstituerende møde. Margrethe Herning takkede af som forperson grundet ”lykkelige omstændigheder” i skikkelse af flere børnebørn – hurraa! - og flere opgaver på jobbet. Vi vil gerne sende en STOR OG VARM TAK til Margrethe for det uvurderlige arbejde i kredsen.

Fremadrettet deles forpersonskabet mellem Christopher Rue Molbech fra Egedal og Katarina Ritz fra Furesø. Per Hauge fra Hillerød fortsætter som kasserer.

Vi har fået vores helt egen hjemmeside! Den findes lige her: https://nordsjaelland.alternativet.dk/. Her er det nemt at finde referater fra bestyrelsesmøderne, samt en oversigt over hvem der sidder i bestyrelsen og vores kontaktoplysninger, skulle du få behov for at komme i kontakt med os. Husk også, at vi har en gruppe på Facebook – søg på Alternativet – Nordsjællands storkreds.

Alle vigtige arrangementer findes fortsat på AlleOs, men her kommer et par vigtige datoer til kalenderen:

10. januar:

Formøde om de visioner, der behandles på møde i Politisk Forum den 28. januar. Dette er chancen for at klæde dine repræsentanter på til Politisk Forums møde. Link til arrangement: https://alleos.alternativet.dk/events/view/2039

20. januar 2018:

Alternativets halvårsmøde i Ringsted. Link til arrangement: https://alleos.alternativet.dk/events/view/1631

8. februar 2018:

Åbent bestyrelsesmøde i storkredsen. Link til arrangementet: https://alleos.alternativet.dk/events/view/2021

15. marts 2018:

Konference i Landstingssalen: Borgerløn på Dansk

5.-6. maj 2018:

Alternativets landsmøde, Dok5000, Odense. Link til arrangement: https://alleos.alternativet.dk/events/view/1552

Hermed ønsker storkredsbestyrelsen alle medlemmer en rigtig glædelig jul og et forrygende nytår!

Vi ses i 2018!