Glædelig jul fra din lokalforening

Kære medlemmer

Dine synspunkter og ideer er vigtige for os
Vi holder åbent møde d. 13/12 kl. 19.00 hos vores næstforperson Jarl, på Birksholmsvej 3, Kgs. Lyngby. I anledning af juletiden bliver det med æblegløgg og æbleskiver. Mødet kommer til at handle om AppGree. Hvis du ikke ved hvad AppGree er, så er her en lille video her som forklarer det rigtig fint:

Vi har fået egen kanal i kommunen, og skal nu lægge en plan for hvordan vi får alle jer medlemmer til at installere appen og deltage i debatten. I Alternativet tror vi nemlig på at flere ved mere, og vi vil rigtig gerne høre jeres tanker om lokalpolitik. Desuden skal vi have lavet en ordentlig bunke fantastiske spørgsmål der sparker gang i debatten. Du behøver dog ikke vente på at vi lægger spørgsmål op. Installér appen og kom i gang allerede nu. Der er spørgsmål fra hovedorganisationen at give sig i kast med. Find en guide til hvordan du kommer i gang her: AlleOs // Alternativet

Vi håber at se dig hjemme hos Jarl, skriv til os på lyngby.taarbaek@alternativet.dk hvis du kommer. Så sørger vi for at der er æbleskiver nok.

Kommunalvalget 2017
D. 11/1 kl 19.00 holder vi møde om kommunalvalget 2017, så sæt kryds i kalenderen. Vi har stadig hårdt brug for kandidater, og folk der vil hjælpe til omkring kommunalvalget.

Husk i øvrigt at du altid kan finde vores arrangementer samt mange andre på AlleOs: AlleOs // Alternativet

Glædelig jul og godt nytår fra
Alternativet Lyngby-Taarbæk

P.S. Hvis du gerne vil høre mere fra din lokalforening så join på facebook: ALTERNATIVET Lyngby-Taarbæk | Facebook