Generalforsamling og opstillingsmøde d.26.april

Kære alle

Hermed lidt mere info om generalforsamling og opstillingsmøde d.26.april kl.19-21.30 på Kalø Højskole, Skovridervej 1, 8410 Rønde. Dagsorden kan ses på alleos -på linket herunder.

Generalforsamlingen indledes med et oplæg fra Torsten Gejl og med mulighed for at stille ham spørgsmål om arbejdet i Folketinget

Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer i forhold til corona med afstand, mundbind mm. Derfor har vi også brug for at få en fornemmelse af hvor mange der deltager.
I kan enten melde jer til her https://alleos.alternativet.dk/events/view/4557 eller via mail til syddjurs@alternativet.dk
Hvis der viser sig at være for mange der deltager til at vi kan være indendørs så rykker vi ud - så medbring tøj til dette!

Vi arbejder desuden på at kunne livestreame mødet og evt lave digital afstemning. Lad os vide hvis du ønsker at benytte dig af dette.

Efter generalforsamlingen er der opstillingsmøde til kommunalvalget i november. Kandidater kan indsende deres opstillingsgrundlag - ca 1 A4-side med info om hvem du er, din baggrund, hvorfor du gerne vil stille op plus hvad du kan bidrage med - til bestyrelsen på syddjurs@alternativet.dk SENEST MANDAG D.19.APRIL KL.16. Det vil her efter bliver sendt til medlemmerne. Vi har desværre været lidt for sent ude og er derfor nødt til at dispensere for nogle tidsfrister i vedtægterne til opstillingsmøder - det håber vi at I kan acceptere!

På selve mødet skal kandidaterne komme med en motivation for opstillingen på baggrund af deres opstillingsgrundlag. Husk at man skal have været medlem af Alternativet i min.90 dage for at kunne stille op! Hvis man ikke har dette men stadig ønsker at være kandidat så laver vi endnu et opstillingsmøder senere på året - så lad ikke det holde dig tilbage :slight_smile:

Til sidst en lille opfordring til at oprette jer som aktive på alleos.alternativet.dk - vi får brug for al den hjælp vi kan få til valgkampen og det er meget nemmere hvis vi kan komme i kontakt med dem der gerne vil hjælpe. Kontakt Mette Foged på mefog@syddjurs.dk eller tlf 51807550 hvis I har brug for hjælp til at oprette jer eller gerne vil tilbyde jeres hjælp.

Vi håber at se rigtig mange af jer

Mange hilsner
Bestyrelsen