Gå en tur for Å, i morgen eller en anden dag før valget!

Kære medlem

Her i valgkampen slider vi på de frivillige, vi normalt ser til vores arrangementer og aktioner. Selv om Alternativet Aalborg har 242 medlemmer er det højst 20 og oftest færre, der kommer når vi kalder.

DERFOR: hvis du på noget tidspunkt har overvejet at hjælpe bare lidt til med vores kampagne, så vi kan beholde vores nordjyske mandat, så er det NU :wink:

Det kommer ikke af sig selv - men det kan lade sig gøre!

Vi har en plan for at tage det sidste ryk og få fanget flere vælgere. Det betyder at vi skal rundt i Aalborg med vores valgfoldere og have dem lagt i postkasser, hvor der bor mange unge mennesker. Alternativet er nemlig det største parti blandt de 18-25 årige, og det skal vi udnytte!

Den store aktion er i morgen, lørdag, men vi kommer også til at dele ud på andre dage.

DERFOR HAR VI BRUG FOR DIG!

Du behøver ikke at påtage dig mere, end du har tid og lyst til, men enhver indsats hjælper :seedling::seedling::seedling:

Vi har planlagt uddeling i Midtbyen, Vestbyen, på kollegierne i Nørresundby, i Øgaderne, i Vejgaard og i området omkring universitetet.

Kom forbi partilokalet i morgen kl. 10 og få lidt morgenmad inden du går i gang med uddelingen.Vi giver også en sandwich, hvis du dukker op ved frokosttid.

Eller kig ind på et andet tidspunkt og få tildelt et en eller flere gader samt en bunke foldere.

Der er åbent i partilokalet lørdag kl. 10-19, søndag kl. 10-17, mandag og tirsdag kl. 12-20.

Lad os gøre alt hvad vi kan for at få et nordjysk folketingsmedlem fra Alternativet!

:green_heart::green_heart::green_heart:

Kærlig hilsen fra Anne-Marie, kampagnefrivillig og bestyrelsesmedlem

P.S. Har du spørgsmål, så ring til mig på 25 11 49 84