Fynsk sommernyhedsbrev

Kære medlemmer på Fyn
Så er det sommerferietid. Nogle kan nyde ferien og den danske sommer, mens andre holder hjulene i gang. Vi har lidt forskellige ting på bedding:

Lørdag den 12. august – udflugt og ungefest
Vi får besøg af vores MF Christina Olumeko, der bl.a er ordfører* for transport og unge.
Det første får vi glæde af om eftermiddagen, hvor hun deltager i vores udflugt med skinnecykler fra Tommerup til Glamsbjerg og retur. Undervejs laver et ophold ved Galaksen i Nårup, hvor vi nyder lidt forfriskninger og der er mulighed for dialog om Christinas arbejde på Christiansborg.
Alternativet i Assens kommune arbejder for en genåbning af Assensbanen med moderne tog. Det bliver et tema i valgkampen, og i dagens anledning, har vi bygget en togfront, som kommer til at sidde på den forreste skinnecykel. Vi håber, at mange medlemmer har lyst til at deltage, så vi kan få et langt ”tog” af skinnecykler, og at nogle af de fynske medier vil dække det på dagen.
Storkredsen sørger for frugt og kaffe/te. Tilmelding senest torsdag 10/8 er nødvendig af hensyn til reservation af skinnecykler AlleOs // Alternativet eller Udflugt med skinnecykler og Christina Olumeko. Pris: Man bidrager efter lyst og evne, storkredsen dækker resten :slightly_smiling_face:

Om aftenen holder Alternativets Unge Odense (alle unge fra Fyn er velkomne! :partying_face:)en fest i Odense, hvor Christina er med. Det er på Storms pakhus fra kl. 18 og frem - ÅU er vært med det første glas - Alternativets Unge Odense invitere til fest på Storms Pakhus med Christina Olumeko.png - Google Drive. Kender du nogle unge eller har du selv børn i alderen op til 30 år, kunne det måske være en god anledning for dem til snuse lidt til, hvad Alternativet er for noget.

Torsdag 31. august til lørdag den 2. september: Klimafolkemøde i Middelfart
Det er ”Danmarks største mødested for den offentlige klimadebat”, så naturligvis deltager Alternativet. Vi er ved at koordinere indsatsen, så der altid er nogen at hilse på i vores stand. Hvis du har lyst til at være med en times tid eller tre, så kontakt bestyrelsen. Læs mere på Alternativet 2.0 - Dialog mellem medlemmerne | Facebook

Endelig bliver der et opstillingsmøde for kandidater senere i efteråret og et Ekstraordinært landsmøde online 16. november. Mere om det, når vi kommer tættere på.

Fortsat god sommer
bestyrelsen

*Hvis vi skal have alle ordførerskaberne med er det: Demokrati, transport, ungdomsuddannelser, minoriteter (LGBT+ og etniske minoriteter), ligestilling, finanspolitik, skattepolitik, pengepolitik samt kommunal- og indenrigsordfører.

1 Synes om