Fredag den 18. september 2015

Årsmødet: Information om kandidaterne er på vej

I løbet af denne weekend er vi klar med profiler på kandidaterne til bestyrelsen og Politisk Forum. Hold øje med hjemmesiden, som vi i øvrigt er i gang med at puste nyt liv i. På hjemmesiden vil du også i løbet af weekenden kunne finde information om indkomne forslag, regnskab og budget.

Kvaliteten i de politiske laboratorier bliver styrket

En af de store opgaver, sekretariatet har pålagt sig selv dette efterår, er at udvikle et bæredygtigt koncept for de politiske laboratorier, vi holder her i Østjylland. Det vil sige et koncept, der sikrer god kvalitet hele vejen igennem: Vel tilrettelagte programmer, kvalificerede eksperter på det aktuelle politiske tema, fyldestgørende kommunikation om arrangementerne både før og efter. Både deltagere og de, der ikke kan deltage, skal have adgang til information om, hvad der skal foregå på et givent laboratorium, og hvad der så kom ud af det.

Planen er at skrue en tidsplan sammen for vores politiske laboratorier, der rækker flere måneder frem, og at kunne annoncere om de enkelte med fire til seks ugers varsel.

Emnerne kommer til at spænde vidt. Vores folketingspolitikere peger på dagpenge, arbejdsmarkedet, asyl og integration, retspolitik, skat, finans…

Det er Carsten Borup, som er tovholder på dette stykke arbejde.

Næste nyhedsbrev kommer efter årsmødet…

… for vi ses jo ude i det virkelige liv om en uges tid, ikke? På Double Rainbow, Skovgaardsgade 3, 8000 Aarhus C. (Ved Godsbanen). Ja, det er sikkert og vist: Double Rainbow!