Franciska Rosenkilde bliver ny Kultur- og Fritidsborgmester

Kære medlemmer,

Vi, bestyrelsen i Alternativet København, kan hermed meddele at Københavns nye Kultur- og Fritidsborgmester er Franciska Rosenkilde. Franciska blev valgt med 97 stemmer, efterfulgt af Kåre Traberg Smidt med 63 stemmer og Badar Shah med 27 stemmer. Samlet set blev der afgivet 188 stemmer, hvoraf en var ugyldig.

Vi vil gerne takke alle jer medlemmer der har været med til at bakke op om denne demokratiske proces ved at afgive jeres stemme fredag d. 26. oktober og søndag d. 28. oktober 2018.
Dertil vil vi også gerne takke alle de frivillige kræfter der løbende og under valget i dag har budt sig til. Det gør os glade og stolte at opleve hvordan vi i Alternativet løfter i flok.

Nu ser vi frem til at der atter falder lidt ro på igen, og at BR gruppen igen kan få lov at fokusere på deres flotte og vigtige arbejde, samt at vi, som bestyrelse, kan hjælpe Franciska godt fra start med sin nye post som Københavns Kultur- og Fritidsborgmester.

I denne forbindelse vil vi gerne sige tak for det store arbejde den afgående borgmester, Niko Grünfeld, har gjort for Alternativet København.

De bedste og grønne hilsner,
Bestyrelsen i Alternativet København.

Tillykke…