Første hilsen fra den nye bestyrelse

Kære medlemmer af Alternativet på Nørrebro.
Tak fordi du fortsat er medlem.

Der er sket en del siden forrige nyhedsbrev, både i vores bydelsforening og i hele Alternativet, så vi tænkte det var på tide med en nyhedsmail.

For omkring to uger siden afholdte vi vores ordinære årsmøde, hvor vi både fik muligheden for at møde de tre kandidater fra Nørrebro, som stiller op til kommunalvalget, give vores moralske opbakning til en kandidat til regionsrådet og så fik vi valgt en bestyrelse til vores bydelsforening. Bestyrelsen har lovet at forsætte det gode arbejde den tidligere bestyrelse påbegyndte, men vi har selvfølgelig også behov for at finde vores egne ben at stå på.

Bestyrelsen er efter valget bestående af:
Henrik Hagelskjær
Rasmus Bahnsen/ Peter Damm-Ottesen (delt post)
Johnny Westh
Malene Brix Pilegaard
Jonathan Ries
Magnus Bjerrum Johansen
Theis L. Smedegaard

og så fik vi også valgt tre seje suppleanter:
Camilla Marienhof
Anders Kalsbøll
Jesper Arp

I forrige uge mødtes bestyrelsen til det første bestyrelsesmøde, som blev til fire timers spændende snakke og diskussioner om politisk arbejde, organisering og den nødvendige konstituering.
Det gik endda så godt, at vi nåede, at få de grundlæggende rammer på plads. Vi blev således enige om, at Henrik skal være vores nye forperson og Rasmus/Peter bliver vores næstformænd.

Det fantastiske ved denne bestyrelse er, at vi er et godt mix af forskellige alternativister.
Nogle har været med i bestyrelsen tidligere, andre har været aktive andre steder i organisationen og nogle er helt nye. Fælles for os alle er, at vi glæder os til at komme igang med arbejdet med at gøre Nørrebro og København til et endnu bedre, grønnere og mere bæredygtigt sted at bo. :bird:

Kunne du tænke dig at lære bestyrelsen bedre at kende, kan du finde os på AlleOs, hvor du har muligheden for at læse lidt mere om de enkelte medlemmer.
Skulle du derimod have lyst til, ikke bare at mødes os virtuelt, men også ude i virkeligheden, behøver du heldigvis ikke vente meget længere.
Vi har nemlig et arrangement i støbeskeen, hvor vi vil invitere til morgenmad med Alternativets bydelsforening her på Nørrebro.
Det er din mulighed for helt uforpligtende at møde os til en snak om det som rør sig i dit liv, og din mulighed for at præge det politiske arbejde vi skal til at sætte igang. :coffee:
Det kommer I til at høre mere om snarest.

Nu vi er igang med vores arrangementer, så har vi på Nørrebro også en gruppe under bestyrelsen som hedder “Alternativ vækst” Denne gruppe har afholdt en række besøg hos forskellige virksomheder, som udmærker sig ved at fokusere på alle tre bundlinjer som vi i Alternativet sætter så stor pris på.
Næste besøg er hos Logik og Co, firmaet som i den sidste tid har været portrætteret i DRs dokumentarserie. Nærmere information vil blive sendt med i vores næste nyhedsbrev og lagt på vores facebooksider snarest.

Men det er jo ikke kun her på Nørrebro der sker noget. Vi bevæger os jo alle sammen langsomt tættere på valget i november.
Derfor har Alternativet København inviteret til en række politiske laboratorier rundt omkring i byen, for at vores kandidater kan få input fra os medlemmer og bringe vores mærkesager videre i valgkampen.
I søndags havde vi, her på Nørrebro, fornøjelse af at være medarrangører til netop sådan et laboratorium om ligestilling og mangfoldighed. Det var en stor succes, hvor både deltagere og kommunalvalgskandidaterne fik noget at tænke over med hjem.

Som I kan læse sker der masser her på Nørrebro.
Det betyder, at vi rigtig gerne vil have din hjælp. Så skulle du have lyst til at være med i kampen om et grønnere, venligere og bedre Danmark, så giv endelig lyd fra dig. Det kan gøres helt simpelt ved at svare på denne mail eller du kan melde dig ind i vores facebookgruppe.

Vi glæder os til at høre fra dig.
God påske
Venlig hilsen
Alternativets bydelsforening på Nørrebro.

1 Like