Forårshilsen fra din lokalforening

Kære Alternativist

Her en forårshilsen til jer alle. Der er sket lidt de sidste par måneder, men alligevel er der også meget, der er ved det samme. Vi har i lokalforeningens bestyrelse afholdt årsmøde, hvor vi fik lagt lokalforeningen i Hillerød sammen med Hørsholm-Fredensborg, så vi nu har en helt ny lokalforening: Hillerød-Hørsholm-Fredensborg. Vi glæder os meget til at få samlet foreningen og holde arrangementer, hvor vi alle kan mødes.

I forbindelse med årsmødet inviterede vi folketingsmedlem Helene Liliendahl Brydensholt, som er valgt her i Nordsjælland; samtidig fik vi også besøg af Karoline Lindgård, som er fantastisk ung ildsjæl, som du kan stemme på til Europaparlamentsvalget. Vi fik en god snak om fremtidens uddannelse blandt de fremmødte, og her fik de to chancen for at dele deres tanker om uddannelse.

Efterfølgende afholdt vi det ordinære årsmøde, hvor der var genvalg til alle 4 i bestyrelsen, som består af Sidsel Dyekjær, Ingrid Olsen, Vibeke Jensen og Brian Harlø. Selvom bestyrelsen nu er sat, så tøv endelig ikke med at række ud, hvis du brænder for at bidrage på den ene eller anden måde. Vi har brug for dig! Vi står overfor et valg til EU Parlamentet søndag d. 9. juni og et kommunalvalg i 2025. Vi har en masse fantastiske mennesker, som har stillet sig til rådighed som kandidater til netop disse valg. Du kan se EP kandidaterne her: https://alternativet.dk/personer/eu-kandidater.

Der er virkelig brug for hjælp i forbindelse med Europaparlamentsvalget. Vi skal have sat plakater op den 18. maj, brygget kaffe, pakket frøposer og andet, så vi har noget vi kan række ud med som optakt til valget. Vi kommer til at besøge forskellige markeder, dialogarrangementer og debatter mv. Alt hjælp kan bruges og vil blive modtaget med kyshånd.

Skriv til os - så skal vi nok finde en opgave, der matcher den tid, du har mulighed for at byde ind med, og det din energi rækker til. Kig også gerne forbi til vores bestyrelsesmøder. Det er så hyggeligt at få besøg og møde de af jer, som sidder derude i Hillerød, Hørsholm og Fredensborg. Vi holder bestyrelsesmøder den

  1. april kl. 19:30 på Humlebæk Bibliotek
  2. maj kl. 18:30 i Frivilligcenteret Hillerød (stormøde med alle lokalforeninger i Nordsjælland)