Folkemøde Møn

Kære medlemmer

Her i weekenden den fredag den 20. til lørdag den 21. august afholds det årlige Folkemøde Møn, og Alternativet Sydsjælland deltager selvfølgelig med en bod.

Det ville være helt fantastisk, såfremt der skulle være nogle medlemmer der har tid, lyst og lejlighed til at hjælpe med at sætte boden op den 20/8, passe boden og nedtage den igen den 21/8.

Lene Ezzaaf vil være tilstede, men har især behov for hjælp til at opsætte boden fredag morgen, til at passe boden mens hun deltager i en debat senere om fredagen, og til at nedtage boden lørdag ca. kl. 16.00
Jeg arbejder fredag og kan desværre ikke være tilstede på Folkemødet. Men regner til gengæld med at være tilstede om lørdagen, enten hele eller det meste af dagen, og er der i hvert fald til at hjælpe med nedtagningen.

Hvis der er nogen der kan hjælpe med opsætning fredag morgen og til at passe boden senere på fredagen, så er man velkommen til at enten skrive som svar på dette nyhedsbrev, på vores mail sydsjaelland@alternativet.dk eller kontakte Lene på enten lezzaaf@gmail.com eller telefon 23 37 93 23

Man er selvfølgelig også mere end velkommen til bare at komme til Folkemøde Møn og opleve det.
Man kan se programmet mv. her Folkemøde Møn.

Bedste Hilsener
Jan