Folkekøkken og kommunalvalg

FOLKEKØKKENET VAR EN SUCCES

Under Gentofte Kultur- og Festdage inviterede Alternativet på ”fællesskab og folkekøkken” på restaurant Grand B på Travbanen. Over 150 mennesker deltog. Mange af de glade gæster var opsat på at udbrede og gentage succes’en. Så det gør vi snarest muligt. Du hører nærmere, når tiden nærmer sig.

MEN allerede nu kan vi invitere til Picnic den 13. august kl. 13 i Øregårdsparken, hvor man selv medbringer tæpper, mad, drikkevarer og forslag til lege. Mere nøjagtig oplysning om mødested kommer senere.

NYE POLITISKE VINDE I GENTOFTE

Nu nærmer kommunalvalget sig. I dag skriver Berlingeren, at Alternativet vil få mere end 10% af stemmerne i Københavns Kommune.

Mon vi kan nå det samme – eller mere – i Gentofte? Vi er forhåbningsfulde. Der er så meget initiativ og virkelyst blandt borgere, der søger nye veje, at udsigterne synes lyse for en ny politisk kultur i vores kommune.

I øjeblikket er vi ved at formulere vores politiske visioner og finde frem til gode kandidater til valget – måske vil du overveje at stille op? Hvis ”ja” så tag ufortøvet kontakt til en af os i bestyrelsen på en af følgende mailadresser:

bo@scaledenmark.dk (Bo Christiansen)
eidheidi@gmail.com (Heidi Eid)
sense@it.dk (Elizabeth Kristensen)
gh@haslebo-partnere.dk (Gitte Haslebo)
helle.laustsen@mail.tele.dk (Helle Laustsen, forperson)
ovelund@raastof.dk (Ove Lund)

I ønskes alle alt vel indtil vi ses.

JERES BESTYRELSE