Flot indsats i Storkreds Sjælland

Vi skal gro vores kandidater i egen have!

image
image

Det har været en fantastisk indsats i Storkreds Sjælland til EP-valget. Tak til kandidaterne og tak til alle de frivillige, der har tonset rundt med plakater og kampagnehjælp. Husk at pille plakaterne ned igen :wink:

EP-valget gav os 2,7 % - og holder det fremover, så kommer vi i folketinget.

Derfor skal kandidaterne og alle frivillige bruge erfaringerne og de personlige stemmer fra EP-valget. Det vil give endnu flere erfaringer og træning at stille op til kommunalvalget, og bliver Valentina og Yurdal endnu mere kendt i deres kommuner ved kommunalvalget i 2025, så baner det vejen for folketingsvalget i 2026.

Sådan udvikler vi vores egne kandidater med de frivilliges opbakning og sammenhold. Slut med at hente kendisser ind fra siden to minutter i valgkamp. Lad os i storkredsen nu gro vores egne kandidater, som vi kender og beundrer for deres indsats.

Storkredsen holder ekstraordinære opstillingsmøder af folketingskandidater i efteråret, men vi lægger først og fremmest kræfter i det kommende kommunalvalg.

Går du - måske på baggrund af EP-valgkampens energi og oplevelse af sammenholdet - med en lyst til at være kandidat, så skriv til storkreds.sjaelland@alternativet.dk og meld din interesse.

Rigtig god sommer alle herlige aktivister og kandidater - vi ses på folkemøderne.

:green_heart: Ulla

1 Synes om