Film og fællesspisning hos alternativet silkeborg

Kære medlem af Alternativet i Silkeborg kommune

Her bare en reminder om vores åbne medlemsarrangement i november.

  1. november: Filmaften. Vi ser ”The Game Changers”, der er en dokumentarfilm fra 2018 om fordelene ved plantebaseret spisning for atleter.

Obs! Tilmelding nødvendig enten på Facebook: https://www.facebook.com/events/402123990463873/

eller på e-mail: larsholstein@hotmail.com

Kommende arrangementer (Til kalender og opslagstavle / Obs! Mindre ændringer i forhold til seneste nyhedsbrev)

Mandag den 2. december: (Obs! Ændret dato) ”Alternativet i folketinget” – før og efter valget! Torsten Gejl fra folketingsgruppen kommer og fortæller om tiden der er gået – og give et bud på fremtidsperspektiverne. Der er lagt op til åben debat. Så sidder du med ubesvarede spørgsmål, så er det nu du har chancen.

Onsdag den 8. januar: Vores Regionsrådsmedlem Rasmus Foged kommer forbi til en snak om sundhedsstrategi! Hvor har vi ALTERNATIVET? -regionalt, men alder vigtigst lokalt!

Onsdag den 5. februar: Vores byrådsmedlem får ordet. Claus Løwe Klostergaard arbejder dagligt for at indføre en ny politisk kultur i Silkeborg, grøn omstilling, en større tillid til den offentlige sektor og mere borgerinddragelse – Hvordan går det med det?

Onsdag den 4. marts: Årsmøde

Onsdag den 1. april: Oplæg ved Peter Christian Gøtzsche, der er en dansk læge, dr.med., professor, forsker og leder af det nordiske Cochrane-center på Rigshospitalet, der bl.a. har gjort sig bemærket med en række kritiske skrifter mod lægemiddelindustrien.

Mandag den 11. maj: Borgerløn – Oplæg ved Torsten Gejl suppleret medlem borgerløns-gruppen? Efterfølgende debat.

Onsdag 3. juni: En ud af Huset oplevelse. Vi besøger ”Café den goe fe” for at høre den gode historie! Blive opdateret om

Der vil altid være brug for et ALTERNATIV

”Bestyrelsen”