Film og andet godt

Kære medlem i Fyns storkreds

Først en reklame for filmen Landbrugets Natur, hvor der er samtale med instruktøren Isabella Denaro bagefter. Det foregår nu på onsdag den 25. kl. 18.30 i Middelfart og koster en 50’er. Linda Frølund, som er aktiv i mange grønne sammenhænge, er med til at arrangere, og Alternativet Fyn bidrager til, at det er muligt at få instruktøren med.
Det er indtil videre eneste fremvisning på Fyn! Se mere på Film- og debataften, Landbrugets natur // AlleOS

Ekstraordinært landsmøde 5. oktober
Så vil vi minde om Ekstraordinært, digitalt landsmøde i Alternativet // AlleOS (husk tilmelding, så du kan stemme). Find nogle andre alternativister, byd på en kop eftermiddagskaffe og kig på skærmen sammen :slightly_smiling_face:

Hjemløsedag 17 oktober i Odense
Alternativet Odense har i samarbejde med SAND, som er de hjemløses organisation organiseret et debatmøde på FN’s fattigdomsdag (de hjemløses dag) kl. 15.00 - 17.00, hvor temaet handler om hjemløse. Debatmødet foregår i fællesrum K, Stadionvej 50 i Bolbro. Udover Alternativet deltager Enhedslisten, Radikale, Socialdemokratiet, Venstre, Moderaterne, Dansk Folkeparti og Danmarks Demokraterne.

Halvårsmøde 2. november i Odense

Det bliver så godt. Fokus på kommunalvalget, spændende workshops og en masse andre dejlige medlemmer fra hele landet. Se mere på AlleOs // Alternativet

Drømmen om Den grønne Butik lever
Vi er ved at beskrive, hvordan butikken kan bruges, og hvilke spilleregler, der skal være for eksterne deltagere. Vi modtager fortsat gerne input til grønne/sociale organisation og græsrodsbevægelser, som vi kan arbejder sammen med. Mere information følger.

Varme hilsner
bestyrelsen