Fælles happening

FÆLLES HAPPENING

Kære medlemmer i Alternativet København

Vi har brug for jeres hjælp.

I morgen mandag d.7/8 kommer vores nye udspil, “Børn før biler”. Det kan du læse mere om i Berlingske og via vores sociale medier i morgen. Det er et vigtigt udspil om en by med plads til børn, trivsel og mere grønt. Kort sagt - grøn velfærd :slight_smile:

Bak op på de sociale medier. (Hashtags: #BørnFørBiler #MindreVejMereLeg )

Allervigtigst: Bidrag til vores fælles happening:

Bilernes vejbaner og p-pladser fylder mere end halvdelen af alt offentligt areal mellem bygningerne.

Happeningen er, at vi overtager p-pladser til by- og børneliv i løbet af ugen, og fredag går vores folkevalgte ud og gør det samme som aktion - forhåbentligt med pressedækning.

Vi overtager/besætter en p-bås med en udgave af noget by- eller børneliv, vi ønsker os. Tag et foto af det. Send fotoet til os. Vi deler det på sociale medier. Du er også velkommen til selv at dele med en tekst og hashtags.

Det kunne være et hyggeligt mødested med et par stole og lidt kaffe. En picnic med tæppe. Eller et improviseret legeareal. Nogle potteplanter for at vise, at der kunne være mere grønt. Hvad som helst, som kan illustrere dit ønske om en mere børne- og menneskevenlig by.

Hvor længe du, din familie, venner eller partifæller vil gøre det, er helt op til jer - om det er fem minutter eller en time er ikke så vigtigt. Det vigtige for den fælles aktion er, at I sender et foto af det.

Send foto til denne mail: kbh@alternativet.dk

Vi får også lavet en flyer om udspillet, som du kan hente hos os på rådhuset. Den kan især være nyttig, hvis I sidder et sted i længere tid, hvor folk kommer forbi og måske spørger jer, hvad I laver. Den kan hentes fra torsdag.

Mange grønne og aktive hilsner fra bestyrelsen

1 Synes om