Få indflydelse digitalt - når du har tid og lyst

banner3

Kære dobbelt-a alternativist

I Alternativet Aalborgs bestyrelse tager vi medlemsinddragelse alvorligt, og vi vil derfor gerne crowdsource med dig så meget som muligt.

Vi ved at du måske har en travl hverdag, eller af andre årsager ikke kan hjælpe til på fast basis. Derfor tilbyder vi nu at, du kan give en hånd med digitalt, inden for netop det område der interesserer dig, og kun når du har tid, lyst og kræfter til det.

Vi har på vores medlemsplatform AlleOS oprettet to forskellige teams, med hvert sit tema:

Det første team er:

Det er essensen af det hele! Er du politisk nørd, og brænder inde med en masse fede ideer, du ikke ved hvordan du skal videreformidle? Elsker du at debattere og udveksle poltiske ideer?

Så er teamet her lige dig. Her kan du selv komme med forslag eller problemstillinger, som vi debatterer og forsøger at skabe konsensus om. Byrådskandidaterne vil ligeledes bruge teamet, til at afveje politiske standpunkter, og forslag, inden de meldes ud officielt.

Team nummer to er:

Er det crazy happenings og rebelsk aktivisme der tænder dig? Elsker du at hjælpe med at stable events på benene?

Så er dette team lige dig. Her fordeles de praktiske opgaver, og to-do lister udarbejdes. Der kan også forekomme fysisk arbejde til selve eventet, for dem der vil hjælpe til på en front. I skal selvfølgelig også foreslå event og happenings I selv i fællesskab har fundet på. Hvis vi har pengene og ideen er god, skal den nok blive til en realitet.

Hvordan bliver du medlem af disse teams?
Du kan bare svare på denne mail, og fortælle os hvilket team du ønsker at være med i. Så tilføjer vi dig teamet. Du må gerne være med i begge teams.

Husk: Ingen kræver at du lægger mere tid i det, end du har lyst og kræfter til.

Det kræver profil på AlleOs. Hvis du er vant til at bruge fx Facebook fra din telefon, anbefaler vi at åbne alleos.alternativet.dk og logge ind fra din telefon. Derefter kan du i din telefons browsers menu vælge at tilføje side til startskærm. Så vil du have et AlleOs-ikon på din skærm, ligesom du måske har fra Facebook, Instagram, osv.

Vi glæder os til dine bidrag

grøn hilsen

Alternativet Aalborgs bestyrelse

2 Synes om