Evaluering af valgkampen på dialog.alternativet.dk

Kære medlemmer af Alternativet på Fyn

Hovedbestyrelsen har bedt Storkreds Fyn om at opfordre sine medlemmer i at deltage i en landsdækkende Online evaluering af forårets valgkamp. Nedenfor kan I se indholdet af - og vejledningen til at deltage i evalueringen. Vi opfordrer jer til at deltage i evalueringen, så konklusionerne af evalueringen bliver så retvisende og brugbare som muligt.

Aktiviteter i Storkredsen har ligget stille i sommermånederne; men vi har, før vi gik i sommermode, nedsat en evalueringsgruppe, som skal stå for evaluering af Storkredsens kampagneteam, kandidater og deres kampagneteam’s valgkamp. Herom vil I høre mere senere.

Alternativet Fyn’s aktiviteter havde tidligere deres udgangspunkt i Nørregade. De er nu, som tidligere nævnt, flyttet til Byens Højskole i Dronningsgade i Odense - det tidligere Fyns forsamlingshus. Her er der rigtig gode rammer om vores aktiviteter; men det er vigtigt at pointerer, at vi er gæster der, og at vi respekterer stedets Husorden. Vi er blevet taget rigtig godt imod og føler et stort værdifællesskab med Højskolen.

Online evaluering på Dialog
Der er oprettet fem tråde på Dialog, hvor medlemmer kan komme med input til 5 forskellige emner/spørgsmål vedrørende valgkampagnen til folketingsvalget. Alle tråde har samme introtekst, men hver tråd har et selvstændigt spørgsmål, der skal evalueres på. Du logger ind med samme login som på AlleOs. Har du problemer med login så skriv til medlem@alternativet.dk.

Deltag i online-evalueringen her - Husk du skal logge ind på Dialog (samme login som på AlleOs).

Læs mere her.

Rapport i september
Det hele samles i en evalueringsrapport september 2019. Læs om hele processen og øvrige evalueringstiltag her.

De bedste hilsner

Storkreds Fyn