Et medlemsbrev inden valgdagen fra dine lokale Å-kandidater

Kære medlemmer af Alternativet Helsingør,

Valgkampen er nu slut. Vi kandidater fra Alternativet Helsingør har været til rigtig mange debatter, givet interviews og skrevet et hav af debatindlæg. Vi har givet den gas på gaden for Alternativets mærkesager. Vores bagland har leveret 1. klasses support og gejst og kvalificeret støtte. TAK!

Forberedelserne startede for snart to år siden, især med at få lavet et relevant og solidt valgprogram for vores kommune, som borgerne skulle kunne se sig selv i. Og vi synes selv, at vi er lykkedes med at være særdeles relevante. Vi har fået ekstremt mange positive tilbagemeldinger fra de borgere, vi har mødt på gaden og på nettet – og det er endda også blevet til et par nye medlemmer her lokalt undervejs.

Nu er det nu! Vi har ikke mere at give af, og vi håber, at Helsingørs borgere også mener, at Alternativet skal repræsenteres i byrådet de næste fire år.

Hvis du overvejer at stemme på en af os tre kandidater personligt, kan du læse om Morten Hvidberg Greve her, Helene Liliendahl Brydensholt her og Mette Skamris her.

Du kan også følge Alternativet Helsingør på Facebook, hvor du lige nu kan lægge et bud på en af vores kunst-mosplakater, som er i auktion frem til d. 17. november kl. 12.

God grøn valgdag til alle i morgen. Kryds fingre for os, Alternativet og en grøn fremtid.

KH dit grønne hold - Mette, Helene og Morten

1 Synes om