Et forår fyldt med grønt - Invitation til Alternativets Landsmøde 2019

Kære medlem af Alternativet

Dette forår byder på et væld af muligheder for at mødes og arbejde for den grønne omstilling og en grundlæggende forandring af vores samfund. Europaparlamentsvalget og folketingsvalget står for døren - måske er det ene allerede afholdt! I år er vores landsmøde én dag, fordi hele organisationen er i valgkamp - og dagen bliver fantastisk og grøn.

På landsmødet er du med til at bestemme hvem, der strategisk skal lede Alternativet frem mod 2020, når vi vælger medlemmer til Hovedbestyrelsen. Ibens (ja, dem med “jeg savner min blå, blå cykel”) giver minikoncert og DJ-Dave sætter gang i dansegulvet senere på aften. En dag med alvor og afstemninger, debatter og dans.

Hvornår 27. april fra kl. 09.00-01.00.

Hvor DOK5000 i Odense, Havnegade 20, 5000 Odense

Hvordan Køb din billet her - senest d. 22. april.

Officiel indkaldelse til Alternativet Landsmøde 2019
Al information omkring Landsmødet 2019 kan du finde på vores hjemmeside:

  • Opstilling til hovedbestyrelsen og vedtægtsudvalget
  • Fremsætte forslag
  • Fremsætte vedtægtsændringsforslag
  • Køb af billetter og priser
  • Digital afstemning
  • Programmet for dagen (opdateres løbende)

Digital afstemning
Du kan stemme digitalt når vi skal vælge medlemmer til Hovedbestyrelsen og Vedtægtsudvalget. Læs mere om digital afstemning her.

Frist for indsendelse
Lørdag d. 30. marts kl. 10 er der deadline for indsendelse af kandidaturer til Hovedbestyrelsen og Vedtægtsudvalget, samt forslag og vedtægtsændringsforslag, der ønskes behandlet på landsmødet.

Det er vigtigt, at du løbende holder øje med hjemmesiden, hvis du er interesseret i at deltage, da vi vil lægge mere information ud, jo tættere vi kommer på Landsmødet. Vi holder dig løbende orienteret på mail.

Programmet
Programmet opdateres løbende her, men du kan allerede nu glæde dig til oplæg fra Rasmus Nordqvist om europaparlamentsvalgkampagnen og European Spring, og inspirerende tale fra Uffe Elbæk.

Som internationalt indslag har vi i år en workshop med Indra Adnan fra The Alternative UK:

Indra Adnan, Co-initiator of The Alternative UK offers a workshop on how to build a Citizen Action Network in the city or region where you live.

Yes we C.A.N! - Is this movement simply a campaigning organisation to get Alternativet elected? Or should we be organising at the grass roots level too? How can we create a much bigger demand for the new politics from within our communities? And at the same time help citizens get their local needs met in this age of environmental crisis?

Workshoppen varer 2 timer og kommer til at foregå samtidigt med behandlinger af forslag og vedtægter.

Hvis du gerne vil deltage i denne workshop, så skriv en mail til landsmoede@alternativet.dk

Hjælpende hænder
Sidst men ikke mindst: Har du svært ved at sidde stille en hel dag, så meld dig til de hjælpende hænder. Det er en stor opgave at afholde et arrangement med så mange opgaver. Vi vil med kyshånd tage imod dit tilbud om at hjælpe til.

Du kan melde dig til flere forskellige opgaver, og dem finder du her.

Vi sender en overskuelig vagtplan til dig, når vi nærmer os Landsmødet.

Vi glæder os til at se dig.

Kærlig hilsen
Alternativet


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet

Åbenrå 33

1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk

medlem@alternativet.dk