Erhverv og turisme udspil

Dette er kun et foreløbigt udspil, så hold det venligst internt så vidt muligt.

https://drive.google.com/open?id=0B2l3vOBDOtn5c254eDVnOXJ1OU9mUUpoazNSYjhHVkdRdDA0

Der mangler et afsnit om kontorhoteller. I Assens kommune er der private Tommerup Erhvervspark og det lille Biz’ House i det gamle rådhus i Assens, Det er et ægte kontorhotel, men dækker overhovedet ikke behovet samtidig med at det ligger i hjørnet af kommunen. Kontorhoteller giver iværksættere et sted at begynde deres erhvervseventyr, der er overkommelig for deres budget, og det giver også et netværk.

Hej Anders

Det er jo fint nok, at der ligger et form for et kontorhotel i Tommerup.
Sådan et kontorhotel, som vi tænker på, burde nok ligge i Glamsbjerg
eventuelt på Det Blå Gynasium dels ville faciliterne kunne dobbet udnyttes
og broen fra uddannelse til iværksætteri ville blive mindre. Jeg er også
sikker på, at mange iværksættere ville have gavn af Det Blå Gymnasium.

Hilsen Andreas

God ide. Det er indlysende, at det skal ligge i tilknytning til DBG.

Der er et punkt omkring vandrerhjemmet. Der ved jeg ikke rigtigt, hvad vi synes. På den ene side SKAL vi have et vandrerhjem, så Palle Johansens tilbud om at bygge et moderne, bør tages imod med kyshånd og hjælpes på vej. På den anden side er det skjulte subsidier, at støtte en lokal entreprenør, og det er konkurrenceforvridende. På den første side igen er der vel ikke noget politisk galt i, at kommunen støtter lokalt erhvervsliv. Hvor står vi i dette her? Vi kan naturligvis omgå det ved at droppe det helt og ikke mene noget som helst, men det er lidt tamt.

Kommunen skal altid være imødekommende overfor for folk, der vil sætte noget i gang. Kommunen skal hjælpe med sagsbehandlingen og andre praktiske foranstaltninger. Det bliver først et problem, hvis kommunen hjælper økonomisk. Kommunen skal særligt i dette tilfælde være imødekommende, da vi ikke har et vandrerhjem.
Hvad mener du med skjulte subsider?