Er du mon et af de nye medlemmer i Tillidsgruppen?

HALLO ALLE ODENSE MEDLEMMER - Her kommer årets bedste tilbud… :wink:
NU!! (til vores Årsmøde d. 19. Marts) har du muligheden for at aktivt at blive del af det dejlige, dynamiske arbejde som ligger i vores Tillidsgruppe i Odense.
Vi vil rigtig gerne kunne fortsætte med en Tillidsgruppe på 7 medlemmer + 2 suppleanter…-En mangfoldig, humørfyldt og idérig gruppe som, baseret på medlemmernes tillid, kan ‘trække’ alle os i Odense Lokalforening videre i dén retning vi sammen har valgt at gå. Det bliver et spændende år -med KV 17 og vores entre på den politiske arena i Odense. Og også med at blive endnu mere tydelige som Omstilings-bevægelse i det brede lokale samarbejde for en bæredygtig, involverende og grøn by.
Har du været medlem af Alternativet i min. 3 måneder, kan du stille op til Tillidsgruppen (og/eller evt. som suppleant). En kort præsentation -incl. foto- af dig selv og dine bevæggrunde, skal være den nuværende Tillidsgruppe i hænde senest d. Søndag d. 5. Marts kl. 23.59, på odense@alternativet.dk (max 1 A4-side ell. 2 minutters digital præsentation).
Vi glæder os rigtig meget til at byde nye kræfter velkommen og mærke, at vi er mange der gerne vil løfte. Så spring glad ud i det!! -der er forståelse for skiftende arbejdsindsats, og plads til allehånde kompetencer. Ingen bliver nogensinde presset ud i mere end de selv har tid og lyst til. -Eneste ønske er, at du virkelig gerne vil det :slight_smile: