En trist nyhed fra lokalområdet - og et bøn til jer fra Faxe

Kære medlemmer i Faxe og Stevns

Tanja Schjellerup har i dag meddelt bestyrelsen, at hun trækker sit kandidatur for liste Å i Faxe kommune.
Tanja påpeger, at det ikke skyldes lokale omstændigheder.
Vi beklager Tanjas beslutning, men respekterer det selvfølgelig.

Det betyder, at Faxe for tiden står uden en kandidat for Alternativet - hvilket er rigtig ærgerligt, da vi mener, at Alternativet ville have en god chance for at erobre et mandat til det kommende kommunevalg.

På bestyrelsens vegne vil jeg derfor opfordre alle interesserede at henvende sig til os, om enten der er som kommende kandidat til kommunalbestyrelsen, om det er som aktiv frivillig, der hjælper med at skubbe aktiviteter i gang i Faxe kommune, eller om det er som én, der gerne vil hjælpe til når det spidser til i oktober og november måned.
Vi har brug vor alle former for initiativer fra jer fra Faxe, hvis vi vil samle et godt team, der kan arbejde hen imod KV17.

Så uanset om du er helt grøn, lige har meldt dig ind i partiet, eller om du har været med fra start - skriv eller ring til os. Du kan gøre en forskel!

På Stevns har vi en aktiv KV17 gruppe, men vi kan også her bruge input fra flere. Så du må også gerne kontakte os, hvis du bor i den østlige del af vores fælles lokalforening.
Vi er ved at planlægge aktiviteter på Stevns til Alles Folkemøde i starten af juni. Her melder vi mere ud, når alt er på plads.

Mange hilsner
p.b.v.

Kirsten
Forperson Alternativet Faxe-Stevns
Mobil 50 55 03 01