En måned til kommunal- og regionsrådsvalg

Kære medlemmer af Alternativet

I dag, lørdag den 21. oktober, er der en måned til Alternativets første kommunal- og regionsrådsvalg. I sidste nyhedsbrev skrev vi, at vi stiller op i 82 kommuner. Siden da har Ærø også meldt sig på banen, og vi stiller nu op i 83 kommuner med 330 kandidater og med 28 kandidater i de fem regioner. Den næste måned skal vi bruge alle vores kræfter på at sikre, at vi får så godt et valg som muligt.

Hvis du vil vide mere om dine lokale kandidater, kan du finde dem her:

Byrådskandidater

Regionsrådskandidater

Ophængning af valgplakater

På lørdag den 28. oktober bliver der hængt valgplakater op. Det er altid festligt og al hjælp vil være velkommen. Hvis du har lyst til at hjælpe, så tag fat i din lokalforening eller en af dine lokale kandidater og meld dig til.

Deltag i aktiviteter

Der foregår en masse frem mod valget. Valgmøder, fester, samtalesaloner, markeder og meget mere. Kig i kalenderen her og se, om der er noget for dig.

Hjælp Alternativet på Facebook

Facebook er et af de medier, der har stor betydning for, hvordan folk stemmer. Derfor ønsker vi stor synlighed der. Støt op om dine lokale kandidater ved at “synes godt om” deres facebook-sider og del, like og kommenter deres opslag.

Gør det samme med Alternativets hovedside. Du kan starte med at dele, like og/eller kommentere dette på Facebook fra i dag.

Du kan også støtte Alternativet ved at skifte dit coverbillede på facebook ud med en af vores grafikker, som du finder her.

Klædt på til valgkamp

Shåppen.dk forhandler Alternativets officielle kampagnematerialer, så vil du være godt klædt på til valgkampen, så kig derind og se, om der er noget for dig.

Her er et par eksempler fra kollektionen - tryk for at komme ind på Shåppen:

image_2

image_3

Giv et bidrag

Du er også meget velkommen til at støtte vores valgkamp økonomisk. Det er ikke nogen hemmelighed, at vi som nyt parti har langt færre midler at føre valgkamp for, end de gamle partier har. Du kan bidrage til kampagnen her

Vi glæder os til at se jer ude i valgkampen.

Kærlig hilsen fra Landssekretariatet.


MØD OS ELLER TAG KONTAKT

Alternativet
Åbenrå 33
1124 København K

+45 71 79 18 64

www.alternativet.dk

alternativet@alternativet.dk
medlem@alternativet.dk