En hilsen fra din bestyrelse

Kære Alternativist

Hvad skal du lave nu på lørdag morgen? Skal du sove længe eller skal du give et bidrag til at redde klima og natur og sætte en kæp i hjulet for højredrejningen af Danmark?
Lokalforeningen Skanderborg har brug for din hjælp. Vi har nemlig en masse flotte valgplakater der skal op på gader og stræder. Der er temaplakater og plakater for alle kandidaterne i Østjylland.
Giver du en hånd med, så giver vi morgenmad. Vi mødes hos Jørn Simonsen på Vestervej 1 i Stilling kl. 10.30. Her får vi morgenmad, der deles hold og udleveres ruter. Vi gennemgår også reglerne for plakatophængning.
Vi håber du kan komme, jo flere vi bliver, jo sjovere bliver det også.
Bestyrelsen består af 3 kvinder på 50+ samt en ung på18. Sidstnævnte er dog ikke med den dag, da hun har travlt sammen med resten af ÅU med at hænge temaplakater op for Torsten Gejl. Så kom og giv os en hånd, det vil vi virkelig blive glade for. Mira er også med, så det er en lejlighed til at hilse på dit byrådsmedlem og lokale folketingskandidat.

Ring til mig på 51900582 eller skriv til hanne@damkjaer.net hvis du kommer.
Nogen af jer har allerede meldt sig, eller har sagt at de gerne ville hjælpe, men ikke kan den dag. Vi håber i kan bære over med denne henvendelse, den går ud til alle medlemmerne.

Mange grønne og bæredygtige hilsner fra Hanne, forperson for Alternativet Skanderborg.