En grøn, håbefuld hilsen til vores lokale medlemmer

Kære medlemmer i Faxe og Stevns

Vi har efter dagens begivenheder valgt at sende følgende pressemeddelelse ud til de relevante lokale medier. Og selvfølgelig skal I også direkte informeres om bestyrelsens udmelding.

Vi glæder os til at afholde årsmødet om 2 uger, hvor alle er velkommen til at være med til at planlægge nye aktiviteter for den grønne omstilling og et bæredygtigt samfund.

Mange grønne hilsner
p.b.v.

Kirsten

:green_heart: :parrot: :herb: :crocodile: :shamrock: :lizard: :seedling: :turtle: :leaves: :microbe: :seedling:

Pressemeddelelse fra Alternativet Faxe - Stevns

Lokalforening Alternativet Faxe - Stevns støtter op om vores nye politiske leder Josephine Fock

Bestyrelsen for Alternativet Faxe-Stevns har på et bestyrelsesmøde den 3. februar fastslået, at Josephine Fock har vores enstemmige opbakning - og det har hun fortsat.

Det har været en ordentlig, demokratisk proces op til valget af Josephine den 1. februar, hvor Alternativet som parti og med medlemmernes opbakning har vist, hvordan medlemsinddragelse fungerer på bedste vis.

Det ændres ikke af dagens udmelding, hvor 4 folketingsmedlemmer forlader partiet.
Vi forstår ikke denne beslutning, men tager den til efterretning.

Alternativet er langt fra afgået ved døden, som medierne i dag prøver at fortælle. Vi har fortsat et fantastisk politisk program, som mange af vores medlemmer har bidraget til. Vi står stadig inde for de tre bundlinjer: den sociale, den økonomiske og den grønne. Vi vil stadigvæk i fællesskab kæmpe for det gode liv, og for et bæredygtigt samfund. Og vi vil gøre det med respekt for vores værdier og for demokratiet.

Flere ved mere - og vi er stadig mange, der stolte bærer den grønne fane videre.

Vi håber, at mange af vores lokale medlemmer er enige med os, og vil vise det til omverdenen og til vores demokratisk valgte politiske leder, Josephine Fock, på det kommende ordinære årsmøde den 24. marts kl. 19 på VUC Faxe, som vi ser frem til at afholde.

Mange grønne hilsner

Bestyrelsen for Alternativet Faxe - Stevns
Kirsten Kock, forperson
Ulla Munksgaard, kasserer
Jannie Nielsen
Jeppe Sørensen

5 Synes om