En en historisk dag – i historiske rammer

Kære medlem af Alternativet København

Sex sælger som bekendt, og nyheder på nettet skrives hurtigt. Måske derfor har der været en masse historier i medierne om vores valgfest i morgen. Mange skriver, at der på Monastic, hvor vi holder festen, vil være diverse sexinstallationer.

Vi vil gerne understrege én gang for alle, at der naturligvis IKKE vil være sexlegetøj, ’darkrooms’ eller ’fuckswings’ at spore på Monastic i morgen. Det har aldrig været planen, og det fremgår derfor ikke af beskrivelsen, jf. begivenheden på alleos.alternativet.dk og på Facebook.

Derimod lægger vi op til en grøn, mangfoldig, farverig og stemningsfuld fest i bedste clubbing stil, med storskærm, drinks og hygge. Stedet er så stort, at der både er plads til et rum udelukkende for dem, der gerne vil følge med i valget og tale om politik – og så er der fra kl. 20:15 et andet rum, hvor man kan danse og feste, hvis det er det, man vil.

Monastic holder til i en 700 år gammel kælder med store hvælvinger og murstensvægge, som emmer af historie. Ligesom det bliver historisk, hvis vi i morgen kan sende alternativister ind i Borgerrepræsentationen for første gang.

Desuden er vi stolte af både at tilbyde jer medlemmer en fest i stemningsfulde rammer og bakke op om LGTBQIA-miljøet og mangfoldigheden, hvilket jo netop er i Alternativets ånd.

Vi håber rigtig meget på at se jer allesammen og glæder os til at fejre valget sammen med jer.

De bedste hilsner :green_heart:
Bestyrelsen
Alternativet København

Kære Bestyrelse. Tak for opfølgning på mail om valgfest imorgen. Eftertanke: Den udmelding fra Carolina Magdalena og Rene Gade der kom tidligere idag om at flytte valgfest fra Monastic forekom som en klog udmelding. men nu forstår jeg, at feststed fastholdes. Med GRØNT HÅB om et fantastisk valg trods genvordigheder. Lone Møller (menigt medlem af Østerbro Bydelsforening)