Ekstraordinært opstillingsmøde

Kære Nordjyske Alternativister

Her er en lille hilsen fra den nye Storkredsbestyrelse, og nogle vigtige datoer i den kommende tid.

Vi kommer med en masse ny energi, og vi håber at flere har lyst til at deltage i nogle af de kommende begivenheder.

Ekstraordinært opstillingsmøde
Onsdag den 17. maj klokken 20:00 - 21:00 afholdes der ekstraordinært opstillingsmøde. Her skal der vælges en repræsentant og en suppleant til Hovedbestyrelsen, samt en kandidat til Europaparlamentsvalget 2024.
Mødet er online og du finder mere information og tilmelding SER HER.

Medlemsmøde og formøde til Tænkeboks
Mandag den 24. april kl 19:00 - 21:00 afholder vi medlemsmøde. Her vil vi fortælle lidt mere om fremtidige aktiviteter i Storkredsen. Har du lyst til at give en hånd med eller forslag til begivenheder, så meld endelig ind. Alle forslag er mere end velkommen. Ønsker du at være med på sidelinjen og få en lille opdatering på hvad der sker, er der også plads til det.
Mødet er online og du kan tilmelde dig HER. Mere information kommer.

Efter medlemsmødet afholdes der formøde til Tænkeboks. Emnet er endnu ikke fastlagt, men eventet vil blive oprettet, så snart vi ved mere.

Å-fest på Skudehavnen
Lørdag den 29. april kl 17:00 - ? vil vi gerne invitere til en lille forårsfest på Skudehavnen. Alle er velkomne, så tag dine børn, din nabo eller din onkel under armen og kom til en hyggelig aften med god mad, hyggelige samtaler og forhåbentligt godt vejr.
Du kan tilmelde dig HER. Mere information kommer.

Endelig vil vi gerne slå et lille slag for Landsmødet, som finder sted i Odense den 20. - 21. maj. Der er et begrænset antal billeter, så husk at være ude i godt tid, hvis du gerne vil med. Hvis du deltager, er du velkommen til at skrive til storkreds.nordjylland@alternativet.dk , så vil vi forsøge at koordinere noget samkørsel.

med venlig hilsen

Storkredsbestyrelsen
Alternativet Nordjylland