Ekstraordinært årsmøde vedr. sammenlægning til Sydsjællands lokalafdeling

Kære medlem af Alternativet Vordingborg
Vi har gennem længere tid puslet med idéen om at sammenlægge Næstved, Faxe, Stevns og Vordingborg lokalafdelinger til en fælles stor lokalafdeling Sydsjælland. Dette vil betyde at vi kan samle de kræfter der er omkring organisationen, det politiske og det aktivistiske på en ny og bedre måde.

Du inviteres derfor til ekstraordinært årsmøde hvor vi planlægger at nedlægge Alternativet Vordingborg lokalafdeling søndag den 22. november klokken 12. Mødet vil foregå i zoom og vi sender link ud i god tid. Vi vil af hensyn til vores planlægning gerne have at du tilmelder dig 8 dage før.

Dagsorden:

  1. Godkendelse af dagsorden
  2. Valg af referent
  3. Godkendelse af regnskab
  4. Nedlæggelse af Vordingborg lokalafdeling

Under forudsætning at de gamle lokalafdelinger nedlægges vil der fra klokken 14 afholdes stiftende generalforsamling i den nye lokalforening for Sydsjælland. Dette møde vil ligeledes foregå i Zoom. Hvis du er interesseret i at indgå i den nye bestyrelse hører vi gerne fra dig, du kan dog også vente med at ytre interesse til på dagen. Dagsorden udsendes senest 8. november og vi vil gerne i den forbindelse skrive hvem der på forhånd er interesseret i at deltage i bestyrelsen.
Bedste hilsner
Ann
afgående kasserer for Vordingborg lokalafdeling