Ekstraordinært årsmøde i Storkreds Nordsjælland lørdag den 21 august

Kære medlem :cherry_blossom:

Du indkaldes hermed til et ekstraordinært årsmøde i Storkreds Nordsjælland lørdag den 21. august kl 12 til 15 (vi håber, at vi kan mødes på Byskolen i Hillerød. Bokningen er ikke helt på plads endnu, men du får besked snarest muligt).

Formålet er at vælge en ny repræsentant til Alternativets hovedbestyrelse, som består dels af en repræsentant fra hver storkreds dels af medlemmer, som vælges på landsmødet samt en repræsentant fra Alternativets unge. Hvis du kan tanke dig at vore en del af vores hovedbestyrelse, skal dit medlemsskab af Alternativet vore mindst 90 dage gammelt den 21/8, og du skal skrive et opstillingsgrundlag (noget om dig selv, og hvordan du vil bidrage til arbejdet). Du kan læse mere om hovedbestyrelsen her: https://alternativet.dk/application/files/7016/2454/2538/Alternativets_Landsvedtaegter_Maj_2021.pdf

Opstillingsgrundalget skal sendes til storkreds.nordsjaelland@alternativet.dk senest den 1. august.

Vi skal også for alvor igangsætte valgkampen og organisere samarbejdet omkring de aktiviteter, som er fælles for vores kandidater samt fordele de frivillige kræfter, så alle vores kandidater får den størst mulige hjælp og opbakning.

Mødet indledes med en fælles frokost.

Du tilmelder dig ved at svare på denne mail.

Velkommen :slight_smile:

Kærlig hilsen
Bina Seff
Forperson