Efterårsnyhedsbrev for Fyn

Nyhedsbrev Storkreds Fyn oktober 2023

Kære medlemmer af Alternativet Fyns Storkreds,

Vi håber, I har haft en skøn sommer, fyldt med gode oplevelser. Her er tre spændende nyheder fra vores storkreds og en for hele landet:

1 Ny Lokalforening i Nyborg Kommune:
Vi har den glæde at kunne meddele, at en gruppe engagerede, grønne aktivister har stiftet en helt ny lokalforening i Nyborg Kommune. Disse energiske sjæle har allerede kastet sig ind i kampen for at gøre deres kommune grønnere og mere bæredygtig. Deres dedikation og beslutsomhed er inspirerende, og vi ser frem til at se, hvordan de vil forme en grønnere fremtid for Nyborg. Hvis du bor i området eller ønsker at deltage aktivt, er det en fantastisk mulighed for at gøre en forskel lokalt.

2 Genåbningen af Folketinget:
Efter sommerpausen er Folketinget nu åbnet igen, og det lover et spændende år for vores grønne dagsorden. Vi står over for en udfordrende opgave med at presse på for at sikre, at regeringen lever op til klimamålene for 2025. Der er ingen tvivl om, at dette år vil kræve en fælles og målrettet indsats fra vores side. Lad os samarbejde og arbejde hårdt for at fremme vores grønne visioner og skabe en mere bæredygtig fremtid.

3 Medlemsmøde med Franciska Rosenkilde og Trine Aslaug:
Vi inviterer jer alle til et vigtigt medlemsmøde, der finder sted fredag den 27. oktober kl. 16-18. Vi arbejder på at finde et sted, som enten bliver i Odense eller Middelfart. Vores politiske leder, Franciska Rosenkilde, og forperson, Trine Aslaug, vil være til stede for at tale med jer om den udfordrende og kaotiske periode, vi alle har oplevet i forbindelse med sagen om Theresa Scavenius. Dette er en mulighed for at få svar på jeres spørgsmål og udtrykke jeres frustrationer. Vi opfordrer alle medlemmer til at deltage, da jeres input og stemme er afgørende for, hvordan vi lærer af denne her proces og bliver klogere sammen.

4 Halvårsmøde for Alternativets medlemmer (landsdækkende)
Lørdag den 4. november kl. 10-17 AlleOs // Alternativet mødes vi fra hele landet og taler sammen. En arbejdsgruppe under hovedbestyrelsen har været i dialog med en lang række medlemmer i hele landet for at “tage temperaturen på Alternativet” og indkredse, hvad vi har behov for at tale om, og hvordan vi udvikler vores fælles parti. Det er især “medlemsinddragelse”, “Gennemsigtighed” og “lokal forankring”, der går igen i tilbagemeldingerne. Reservér datoen og følg med på Alleos, hvor flere informationer om dagen bliver offentliggjort efterhånden, som de falder på plads.

Opstillingsmødet 2. november
Fordi vi prioriterer muligheden for at være fysisk sammen til medlemsmødet 27/10 og halvårsmødet, har vi valgt at gøre det ekstraordinære opstillingsmøde torsdag den 2/11 om aftenen AlleOs // Alternativet rent virtuelt

Vi ser frem til at mødes med jer alle og fortsætte vores kamp for en social, grønnere og mere bæredygtig fremtid. Sammen kan vi gøre en forskel!

Bedste grønne og sociale hilsner,

Bestyrelsen for Alternativet, Fyns Storkreds

1 Synes om