Efter valget

Kære medlemmer

Vi kom desværre ikke ind i Gladsaxe byråd.
Det var kun godt 200 stemmer, der skilte os fra at få et mandat.
Der var spænding i starten af aftenen, da vores valgforbund med Enhedslisten viste, at vi stod til at få et mandat og Enhedslisten to - men desværre så gik det ikke sådan.
I kan se det nye byråd på dette link: Gladsaxes nye byråd
Fintælling af personlige stemmer er endnu ikke offentligtgjort, men det skulle ikke flytte noget for vores vedkommende.
Lige nu så har vi mulighed for at komme ind i nogle udvalg i kommunalt regi, hvilket vi selvfølgelig ligger billet ind på. De forhandlinger skulle gå i gang sidst i denne uge.

Vedrørende valgplakater, så tager kommunen dem ned - det er et tilbud til alle partier. Så I skal ikke undre Jer eller tro vi er dovne - vi har sagt ja tak.

Generelt så kan vi glædes over, at Alternativet på landsplan har fået en del byrødder og ikke mindst en borgmesterpost i Kbh. Samtidigt så fik den blå blok et acceptabelt men ikke prangende resultat på landsplan, så det giver håb for, at magtblancen i DK forhåbentligt kan forrykkes ved det næste folketingsvalg med Alternativet som medspiller.

I vores egen lokalforening, der skal vi nu se fremad. Derfor inviterer vi til åbent bestyrelsesmøde for vores medlemmer mandag d. 4. december på Mørkhøj bibliotek fra kl. 20-21.30.
Sammen med Jer vil lave en status over kommunalvalget og give vores bud på, hvad der ligger og venter forude. Hvis du / I har idéer så bring dem endelig med - flere kan og ved mere.

Håber vi ses.
Bestyrelsen