Dyrepoliti

Argumenterne for at vi bør gøre noget mere ud af dette emne er mange, Medierne er interesseret, folk har massevis af kæledyr osv. Dyrevelfærd er noget vi går op i, siger vi i Alternativet. Det her er et helt nede på jorden forslag og kommer af, at DF ikke bør få alle de gratis stemmer alene og med Linse Keslers hjælp, fordi de godt kan li’ dyr. I medierne har der også være talt om et dyrepoliti, og I den forbindelse, skal vi være nytænkende og før alle de andre og foreslå en konkret uddannelse til at være en del af fremtidens dyrepoliti, så det ikke bliver en opgave for det alm. politi. Hundeloven går mange og venter på bliver lavet om, så politiet ikke kan skyde fx hunde, der fx har hapset efter en mindre hund !
Tænker på en rimelig kort ‘uddannelse’, hvor kursisterne får indblik i lovgivning og selvfølgelig får handlemuligheder, hvor de støder på mishandling og vanrøgt. De skal så også lære, hvad vanrygt er, og jeg tænker dem som en slags konsulenter til hundekenneler, hestestutterier og et sted, hvor mennesker kan henvende sig, hvis de oplever noget, der ligner vanrøgt eller mishandling. En organisation som Fair dog bør være med ind over til at tænke tanker samt lovgivningsændringer. De har en erfaring, der er værd at trække på.
Tanker i det små… mvh Lis Møller

Det lyder som en rigtig, rigtig god ide, som jeg og mange andre kun kan bakke op omkring. Jeg kan da også foreslå at dem af os, der har en længere “up to date” privat uddannelse som dyreadfærdsspecialister og som tillige selv har uddannet en hel række hundeadfærdsspecialister, kunne være interessante at få med ind over. Efter min private uddannelse til dyreadfærdsspecialist og før da 2-3 år på veterinærstudiet startede jeg UTIKA indtil til mit salg heraf i 2011 og jeg har uddannet en hel række. Min kollega Rie Ravn “Center for Hundeadfærd” har i samme periode gjort det samme. Flere af os har både hunde, katte og heste som spidskompetencer.

Det er jeg riltig glad for at du kan bakke op omkring, og du har rigtig mange erfaringer. Har du mod på, at vi sætter os ned og udarbejder et forslag, det kan være nemmere at overskue for alle ?
Jeg bor i Nordsjælland :smile: