Du kan blive kv21-kandidat – eller give os en hånd fra sofaen! 🙌

Kære allesammen

Kommunalvalget kommer og vi søger kandidater!

Selvom kun lige er nået til november i år, og november 2021 kan føles meget langt væk, så er det faktisk tættere på, end man tror! I hvert fald, når man som os skal gøres klar til et spændende og ikke mindst meget vigtigt kommunalvalg!

Og den måske allervigtigste del af, at blive klar til KV21, er selvfølgelig at kunne stille et grønt, alsidigt og spændende hold af byrådskandidater!

Vi har allerede valgt de første 5 kandidater – Katrine Skov-Hansen, Andreas Giessing Nielsen, Carsten Borup, Henrik Hjortshøj og Thor Claes Jonasen – men de vil rigtig gerne have selskab.

Så hvis du – eller nogen du kender – er interesseret i politik, vil være med til at sikre den grønne omstilling og samtidig kæmpe for at bygge et samfund med tillid og tid til det gode liv, så skal du måske overveje at skrive til vores kandidatudvalg på aarhus@alternativet.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at byde endnu flere grønne byrådsaspiranter velkommen på holdet!

Nyt på bloggen!

Demokratiet skal starte lige uden for hoveddøren. Det er titlen på vores nye blogindlæg og så let kan det siges. I Alternativet går vi meget op i, at skabe gode rammer for et inddragende og indbydende demokrati. Det kan du læse mere om, ved at klikke på linket her.

Giv bloggen luft under vingerne, mens du sidder på sofaen!

Vi har, som du måske først nu ved, startet en ny blog. Den hedder Alternativet for Aarhus. Hver onsdag, lægger vi nye indlæg op her, hvor vi diskuterer byens politiske udfordringer, deler gode eksempler og generelt interesserer os for Aarhus!

Men vi vil selvfølgelig også gerne have, at bloggen bliver læst af så mange som muligt! Og det kan du hjælpe med uden at røre en finger – næsten! Vores Facebook-opslag kommer meget længere ud, hvis der er flere, der synes godt om, kommenterer eller deler. Så næste gang du alligevel er på Facebook en onsdag formiddag, så kig lige forbi vores side og giv det nyeste blogindlæg lidt kærlighed! Så kommer vores gode, grønne, Alternative politik længere ud i verdenen!

De Grønneste Hilsener
Bestyrelsen :four_leaf_clover: