Du har chancen for at være med i den grønne revolution i Hvidovre - fristen udløber først på tirsdag d. 7/3 kl 23.59!

Kære medlem,
Alternativet Hvidovre er virkelig i bekneb for ekstra hænder - situationen er sådan, at hvis ikke vi får flere bestyrelsesmedlemmer og hænder på næste årsmøde, er der stor chance for at foreningen må opløses til efteråret efter kommunalvalget. Det sker når forhåbentlig en del af de nuværende bestyrelsesmedlemmer er valgt ind i kommunalbestyrelsen, og derfor ikke kan sidde i bestyrelsen også.

DERFOR: Vi har HÅRDT brug for netop dig i bestyrelsen, hvis du vil være med til at videreføre den grønne venlige revolution i Hvidovre. Vi mødes i bestyrelsen ca. 1 gang om måneden - og forventeligt noget mere op til kommunalvalget. Du kan være med til at forme den grønne lokalpolitik i Hvidovre sammen med resten af medlemmerne - og være med til at ændre den politiske scene og debatkultur i Hvidovre.

Fristen for at melde sig til enten en bestyrelsespost eller som kandidat til kommunalvalget for liste Å i Hvidovre er nu på tirsdag den 7/3 kl. 23.59.

Medlemmer, der ønsker at kandidere til valg på årsmødet (det gælder både som bestyrelsesmedlem/suppleant og kandidat til kommunalbestyrelsen), skal meddele deres kandidatur samt en beskrivelse af dem selv og deres politiske dagsorden til et bestyrelsesmedlem via hvidovre@alternativet.dk senest 2 uger før mødet - altså nu på tirsdag d. 7/3.

Du kan opstille, såfremt du har været medlem af Alternativet mindst 3 måneder før årsmødet, og stemme på årsmødet, såfremt du har været medlem af Alternativet i 1 måned før årsmødet.

Kandidatnavne og oplæg udsendes af bestyrelsen til medlemmerne senest 10 dage før årsmødets afholdelse. Du kan læse mere om selve årsmødet - den 21/3 kl. 19 på Værestedet, Vestre Kvartergade 5, 2650 Hvidovre - her: års- og opstillingsmøde i Alternativet Hvidovre

Vi glæder os til at arbejde sammen med nye bestyrelsesmedlemmer og til at se dig til årsmødet!

Hvis du har nogle spørgsmål til bestyrelsesarbejdet, er du velkommen til at ringe til Eva-Pernille (næstforperson) på mobil: 41115415 (telefonen er åben mellem kl 10 og 21 hver dag.

På bestyrelsens vegne
Thomas Møller, forperson & Eva-Pernille Naserian Stæhr Poulsen, næstforperson