DET SKER I DECEMBER: #flerevedmere og #huskathyg

Kære alle

Bestyrelsen vil gerne invitere til foreløbig to arrangementer i december med afsæt i de gode slogans #flerevedmere og #huskathyg, det ene af mere ‘politisk’ karakter end det andet.

#flerevedmere 7. december 17.15 - 18.45: Åbent bestyrelsesmøde, hvor vi blandt andet skal arrangere opstillingsmøde i januar og tale om, hvordan vi kan tiltrække flere kvindelige kandidater til feltet. Det foregår hos forpersonen på Johnstrup Alle 7 st.th. Meld jer gerne til her: Åbent bestyrelsesmøde #flerevedmere men man kan også bare dukke op.

#huskathyg 15. december: Vi vil så gerne lære flere af jer at kende, så derfor inviterer vi til lidt julehygge torsdag 15. december.

Vi har allieret os med en ny café, Kaffebiksen, som har lovet, at der er alkoholfri gløgg og lidt julesmåkager, vi kan købe. Adressen er: Falkoner Allé 79. For at alle - også børnefamilier kan være ved - bliver det i tidsrummet 16-18.

Vi sørger for en eller anden form for julehygge, måske lidt højtlæsning eller flette julehjerter af gamle aviser? Gode idéer modtages.

Vær søde at tilkendegive, om I vil komme og hvor mange i så fald via Facebook Huskathyg: Vi juler på Kaffebiksen eller en mail til os på frederiksberg@alternativet. Det er nemlig #godstil over for caféen.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER :evergreen_tree::slight_smile: