Det ordinære årsmøde 2017 - lige om lidt!

Kære Medlem

Så er der kun 14 dage til vores ordinære årsmøde, og vi glæder os til at se dig til en eftermiddag og aften der byder på både socialt samvær, valg af ny bestyrelse og repræsentant til POFO og spændende workshops. Nedenfor kan dagsorden og dertilhørende bilag ses.
I forbindelse med årsmødet, er der nogle rent praktiske ting, vi gerne vil have jeres hjælp til at få løst. Herunder finder i de to opgaver, som vi pt. tumler lidt med:

  1. Referenter. Vi skal have fundet 2-3 dejlige mennesker der kunne have lysten til at medbringe deres bærbare PC, og hjælpe os med at få taget referat af årsmødet. Som referent har man ansvaret for løbende at skrive hvad der bliver sagt til årsmødet.
    Har du lyst til at hjælpe os med at være referent? Kender du måske nogen der kunne synes det var spændende, eller bare gerne vil hjælpe? Så skal du skrive til morten.lund@alternativet.dk
    Vi håber meget på, at mange af jer, vil være med til at støtte op omkring dette, da vi ser det som en vigtig opgave. Ikke alle har mulighed for at fysisk deltage, derfor er et referat vigtigt, så alle der er en del af Storkredsen eller har en interesse i hvad vi foretager os, kan holde sig opdaterede og føle sig inkluderede.

  2. Kaffe, te og vand. Der skal selvfølgelig være noget varmt at drikke. Men vi står med den udfordring, at vi ikke har udstyret til at få lavet kaffe eller kogt vand. Derfor spørger vi jer, om der er nogle der vil tage en kaffemaskine, elkedel eller kander til vand, kaffekender/tekander med.
    Hvis du har lyst til at tage en af dit ovennævnte, eller måske alle, så må du meget gerne skrive til morten.lund@alternativet.dk – så koordinere Morten det med jer.

Vi vil gentage succesen fra vores ekstraordinære årsmøde og lave det som et sammenskudsarrangement. Så tag en ret og drikkevare med, så laver vi i fællesskab en sprudlende buffet.

Som sagt glæder vi os til at se jer alle, og til at vi får et godt Årsmøde. Vi håber at flere af jer er villige til at hjælpe os, enten som referenter, eller med at tage el-artikler/kander med. Sammen, kan vi sørge for at dette årsmøde både bliver hyggeligt og produktivt.

Grønne hilsner,
Storkreds Sjællands bestyrelse.Dagsorden for Årsmøde.pdf (22.0 KB)
Bilag 1 - Årsregnskab 2016.pdf (625.7 KB)
Bilag 2 -Forslag vedtægter ver. 1.1…pdf (2.0 MB)