Det næste Danmark starter nu - også i Guldborgsund

Kære medlemmer,

Inden udgangen af juni 2019 bliver der afholdt folketingsvalg i Danmark, og vi i Alternativet stiller med en statsministerkandidat. Hvis du kunne tænke dig at hjælpe til i valgkampen, eller er du bare nysgerrig, så kom til Middag med Uffe i Ringsted torsdag den 25. oktober. Nærmere oplysninger kan læses her:

Invitation middag med Uffe m.fl…pdf (458.0 KB)

Her i Guldborgsund afholder vi en række samtalesaloner inden jul med udgangspunkt i Uffe Elbæks oplæg til Det Næste Danmark (kan læses her: Det Næste Danmark)

Første gang bliver søndag den 28. oktober kl. 14-17 på Nørre Alslev bibliotek. Vi starter med medlemsmøde efterfulgt af samtalesalon.

De næste samtalesaloner bliver søndag d. 18. november kl. 14-17 på Kulturforsyningen i Nykøbing, samt den 9. december, sted endnu ikke fastlagt. Vi udsender nyhedsbrev inden da med nærmere oplysninger.

Sidst, men ikke mindst. Vi planlægger et Klimaevent lørdag den 10. november på Kulturforsyningen. Rasmus Nordqvist, folketingsmedlem for Å samt spidskandidat i Sjællands Storkreds, kommer. Vi udsender nyhedsbrev med nærmere oplysninger, når vi har fået detaljerne på plads.

Alle er velkomne til samtlige arrangementer, også ikke medlemmer, så tag gerne din kæreste, nabo eller mor under armen, og kom glad.

Grønne hilsener :green_heart:
Anna, Sanne og Ulla