Det ikke nær så hemmelige arrangement - Nu er det næsten slut!

KLIK HER FOR AT GÅ TIL YOUTUBE OG SE NÆSTE AFSNIT
Velkommen til

Eller hér hvis billedlinket ikke virker!

Det er dagen før dagen du ved… eller noget i den retning
Datoen er d.21. december 2018.

Der er allerede blevet lavet to videoer og idag kommer den tredje.
Imorgen Søndag kommer den fjerde og sidste video hvor det sidste hint bliver afsløret og du har sidste chance for at tilmelde dig konkurrencen.
Har du mon allerede gættet hvilken slags event storkredsen holder?
Du ved ihvertfald at vi IKKE skal snakke om noget så kedeligt som vedtægter, men hvad ved du egentlig derudover?

Okay… vi slipper en lille kat ud af posen:
Du skal lytte godt til hvad der bliver sagt i videoerne. Vores hints er godt gemt, men handler om hvilken slags event vi holder. Vi kan måske også give et ekstra hint og sige at dagen er helt speciel?
Meeeen SÅ hjælper vi jer altså heller ikke mere. Kom SÅ til tasterne. Vi lover at præmien er god og i tråd med vores værdier.
Adressen er den samme som altid: linda.alternativet@gmail.com

Bli’r der FÆST?
Der bliver for een gangs skyld en lille smule fest, men det er familievenligt, så tag gerne dine eller andres børn med (bare du husker at spørge deres “ejere” om lov først).
Alder er et tal der primært sidder på et stykke plastik sagde vores mormor altid, så alle der betragter sig selv som unge er også velkomne.
Du skal ikke medbringe andet end godt humør, og selv dét behøver kun være middelmådigt, så skal vi nok forsøge at hæve det undervejs.

Vi starter kl.16.00 og slutter når vi ikke orker mere.

Tilmelding:
Hvis du er Modig med stort M eller bare fuld af tillid så kan du allerede nu hoppe ind på AlleOs og tilmelde dig via dette link: https://alleos.alternativet.dk/events/view/2839 1

Følg med:
Du kan også følge med på Alternativets Facebookside hér: https://www.facebook.com/Alternativet.Sydjylland 1
Eller på Dialog: https://dialog.alternativet.dk/c/storkredse/sydjylland

Konkurrencebetingelser:
For at deltage i konkurrencen skal man gætte og indsende det korrekte ord pr. mail: linda.alternativet@gmail.com, inden Søndag d.16. december 2018. Mailen skal indeholde navn, alder og det korrekte svar. Der er ikke medlemskrav for deltagelse. Der trækkes lod mellem de korrekte og til tiden indsendte svar, der både er tilmeldt via AlleOs OG er til stede d.21.december på trækningstidspunktet. Tilstedeværelse er påkrævet for udlevering af præmie. Medlemmer af storkredsbestyrelsen i Alternativet Sydjyllands storkreds, opstillede Folketings- og EU-kandidat i kredsen samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.