Det hemmelige arrangement - Endelig en forsættelse

KLIK HER FOR AT GÅ TIL YOUTUBE OG SE NÆSTE AFSNIT
Velkommen til

Eller hér hvis billedlinket ikke virker :wink:

I anledningen af Alternativet Sydjyllands hemmelige arrangement d.21. december 2018 kommer her det første rigtige afsnit af vores lille følgeton.

Vi beklager ventetiden. Life in Alternativet Sydjylland og andre virkeligheder indhentede os, men nu er vi for alvor med igen og vi lover at der er styr på det helt frem til Søndag, som er sidste dag for indsendelse af forslag.

Der er hint i denne og alle kommende videoer, så lyt og se godt efter.
Bemærk at vi har forlænget fristen for indsendelse af bud med et par dage.

Tilmelding:
Hvis du er Modig med stort M eller bare fuld af tillid så kan du allerede nu hoppe ind på AlleOs og tilmelde dig via dette link: https://alleos.alternativet.dk/events/view/2839
Alle er velkomne.

Følg med:
Du kan også følge med på Alternativets Facebookside hér: https://www.facebook.com/Alternativet.Sydjylland
Eller på Dialog: https://dialog.alternativet.dk/c/storkredse/sydjylland

Konkurrencebetingelser:
For at deltage i konkurrencen skal man gætte og indsende det korrekte ord pr. mail: linda.alternativet@gmail.com, inden Søndag d.16. december 2018. Mailen skal indeholde navn, alder og det korrekte svar. Der er ikke medlemskrav for deltagelse. Der trækkes lod mellem de korrekte og til tiden indsendte svar, der både er tilmeldt via AlleOs OG er til stede d.21.december på trækningstidspunktet. Tilstedeværelse er påkrævet for udlevering af præmie. Medlemmer af storkredsbestyrelsen i Alternativet Sydjyllands storkreds, opstillede Folketings- og EU-kandidat i kredsen samt medlemmer af deres husstand kan ikke deltage i konkurrencen.