Der er hørt rygter om, at de sidder i en mørk kælderafkrog på Borgen og drikker urtete og spiser hashkager

Tja, hvad kan man sige…

I Alternativet lægger vi ører til mange sjove kommentarer. Vi har valgt en alternativ vej og taget en beslutning om kompromisløst at lade vores værdier og visioner styre det politiske arbejde.
Det gør os svære at sætte i bås, og vi skiller os derfor ud fra mængden.
Oftest er det uvidenhed, der er årsag til, at rygter får rodfæste og bliver til en subjektiv sandhed. Vi ved jo i hvert fald, at det ikke er sandheden – lige bort set fra det med urteteen…

Udover hvad vi kan læse os til i dagspressen, får vi i Alternativet Østjylland månedlige personlige beretninger fra vores folkevalgtes arbejde på Borgen, når Josephine Fock lægger vejen forbi Aarhus. Vi har også mulighed for at følge vores kandidaters arbejde via deres respektive Facebooksider og blogs.

Vi arbejder konstant på at finde nye veje eller kvalificere eksisterende til at inddrage vælgerene i de politiske arbejde, og du er altid velkommen til at fortælle os, hvad der virker for dig. M:oestjylland@alternativet.dk

Næste gang, du personligt kan møde Josephine Fock, er mandag den 30/11 2015, kl. 18.00-20.00, Nørre Allé 86, 8000C

Jubii –vi har rundet 1000 medlemmer i Østjylland

Det skal vi fejre og glædes over, og du skal være med til festen. Du vil høre meget mere, når lige har sundet os og fået armene ned igen. På landsplan er vi 6478 medlemmer.

Alternativet står til at få mandater i byrådene i Østjylland

TV2Østjylland - Midtvejsvalg har lavet en undersøgelse, der viser, at Alternativet står til at få 4% af stemmerne i Randers, hvis kommunalvalget blev afviklet i dag. Hvis undersøgelsen holder stik, betyder det, at Alternativet kan sætte sig på en stol i byrådet i Randers.

Der bliver gjorts et stort arbejde rundt omkring i Østjylland for at sikre Alternativet politisk indflydelse, og vil du også bidrage eller vide, hvordan man stille op som kandidat for Alternativet ved KV2017, er du velkommen til at kontakte kommunevalgskoordinator Henrik Narud.

Kan du lave den mest opsigtvækkende og naturligvis bæredygtige lanterne?

I forbindelse med Lysoptog for klimaet den 29/11 2015 kan du vinde præmier til bl. a. Den Gamle By, Naturhistorisk Museum, Aros og teaterbilletter til No Planet B.

HUSK vi tyvstarter optoget fra Nørre Allé 86, hvor du kan se dit nye 2. hjem og få en æbleskive og et glas gløgg at varme dig på.
Aktionen starter kl. 14.00 fra Nørre Allé og vi får brug for følgende; Alternative lanterner, bannere og alt hvad der ellers kan være med til at gøre vores deltagelse opsigtvækkende i go’ alternativ stil.

Har du tid til at hjælpe på dagen med det praktiske omkring gløgg og æbleskiver, må du meget gerne kontakte eventkoordinator Peder Flarup på T:20714695

Tid og sted: 29/11 2015, kl. 14.00, Nørre Allé 86, 8000C

Vores nye hjem mangler lidt fødselshjælp

I torsdags blev det første interne møde afholdt i vores nye hjem. Det bliver et fantastisk sted, som allerede nu er fyldt med god og kreativ energi. Dét, vi også godt kunne tænke os at fylde lokalerne med, er REUSE kontorinventar og AV udstyr.

Vi har på den helt korte bane brug for følgende; Projektor, malergrej (ruller og bakker), rengøringsgrej (klude, mopper og rengøringsartikler), glas og bestik samt en masse skønne planter.

Har du noget du kan undvære, så skriv i FB gruppen ”De bedste lokaler for Østjylland” eller send en sms til bestyrelsesmedlem Lior Hansen på T:28400242

Husk…

…det er på torsdag, vi afholder åbent debatarrangement om EU forbeholdene. Og når vi siger åbent, forventer vi naturligvis at se både ja og nej siden repræsenteret.

Målet er at vi gensidigt vil lytte til og udfordre hinandens argumenter og forhåbentligt alle gå til stemmeurnen den 3/12 2015 med en større forståelse og indsigt.
MF Rasmus Nordvist svarer på dagen på spørgsmål om EU forbeholdene.

Tid og sted: 26/11 2015, kl. 18.00-21.00, Nørre Allé 86, 8000C
Arrangementet er gratis, og vi byder på kaffe, the og kage.

Læs mere om arrangementet og tilmeld dig på FB

En Palæstinensisk aften

I morgen holder MF Ulla Sandbæk, Alternativet tale ved arrangementet “En palæstinensisk aften”, der lidt på forskud markerer den internationale solidaritetsdag med det palæstinensiske folk. Det bliver en festlig eftermiddag med taler, musik- og danseindslag.

Tid og sted: 22/11 2015, kl. 16.00, Foreningernes Hus Gudrunsvej 10A, 8220 Brabrand

Læs mere om arrangementet

Lidt mere statistik

Nyhedsbrevet: Åbninger 65%, + 8% i forhold til ugen før.

Grønne hilsner
Alternativet Østjylland
Nørre Allé 86, 8000C