Den lille skarpe til eftermiddagskaffen d. 7. december 2017

639b6a403031c8e6e55d9932ef90666c9c061445

Nu er vi lige så stille ved at komme os over regionsråds- og kommunalvalget. Vores partilokaler er pyntet op til jul og alternativisterner oser af julestemning. :christmas_tree::santa:
Hold øje med vores kalender, da der er mange spænde arrangementer den kommende tid.

Spørgeskema

Rettelse!! I det sidste nyhedsbrev i modtog fra os, delte vi et link til et spørgeskema. Desværre var det, det forkerte link og besvarelserne er ikke blevet gemt. Det beklager vi rigtig meget. Her kommer det rigtige link, derfor beder vi endnu engang om jeres hjælp og vi håber at i vil give det en chance mere. Spørgeskemaet er fra en projektgruppe fra Roskilde Universitet, som er igang med at skrive projekt om Politiske Laboratorier ved Alternativet. Derfor vil de blive glade, hvis i vil bruge 5-10 min. af jeres tid på at besvare deres survey. Vi beklager meget dobbeltarbejdet!

Stillingsopslag

Da vores sekretariatsmedarbejder i Storkreds København har fået nye udfordringer, og skal til Dublin i et halvt år søger vi en vikar. Hvis du kan se dig selv arbejde ved et grønt parti, der vægter mod, empati og generøsitet højt, vil vi anbefale dig at søge stillingen.
Vi glæder os til at høre fra dig! :green_heart:

Den Åbne Kaffeklub - Møde 2

I aften er der møde i Den Åbne Kaffeklub. Mødet omhandler hvordan vi kan sikre mere åbne beslutningsprocesser i Alternativet København i fremtiden og hvordan vi kan have en mere åben dialog om magtfordeling i organisationen. Det er nogle meget vigtige emner, derfor opfordre vi alle til at deltager.

KV17 Opfølgning - Tårnby

I aften er der endnu et spændende møde, som omhandler kommunalvalget i Tårnby. På mødet vil vi der blive delt og diskutere erfaringer fra valget. Alle er velkomne til at komme og deltage :grinning:

Åbent bestyrelsesmøde + opstillingsmøde til Nørrebros lokaludvalg for Alternativet

Det er ved at være tid til at der skal vælges kandidater til lokaludvalget på Nørrebro. Derfor vil vi gerne invitere til først- åbent bestyrelsesmøde og dernæst opstillingsmøde. Mødet bliver afholdt den 19. december 2017 fra kl. 16.30. Kom det bliver super hyggeligt!!

Årsmøde Alternativet København

Så er tiden kommet til, at kommuneforeningen Alternativet København skal afholde årsmøde for 2018. Mødet finder sted søndag den 7. januar i Prismen - Holmbladsgade 71, 2300 København S. Der skal blandt andet vælges bestyrelse.

Tak for nu og god december!! :snowflake:

1 Synes om